Seviyesi,kalitesi vs.Nasıl sizce? sefer hoca yapmış çözümlerini ama orta üstü demiş.Bilemedim size de sorayım dedim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantbeblankbabe -- 17 Nisan 2022; 16:59:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bilgi sarmal 2022 ayt mat denemeleri

-
-
ayt matla alakası olmayan birine zor 3sb temizlemiş birine kolay gelir bu denemeler. öğrenci yorumları objektif olmayabilir. bana orta seviye geldi ama
-
yani hocam? 35+ yapıyorum genel olarak sizce ilk 20k oluru var mıdır deneme 1:34 deneme 3 35.25 deneme 8 36.75 karışık çözüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantbeblankbabe -- 17 Nisan 2022; 18:33:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 tanesini çözdüm. Bence orta seviyedeydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam netleriniz ne civarda mesela 3 ve 8. deneme?
sarmal level atlamıs bildigin cozun,cozdurun mutlaka sevıyeye gelırsek orta ve ustu yakısır ltiler zayıf bıraz onun dısında gayet saglam endemık pespayesınden ıyıdır
-
ilk 2 deneme güzeldi onun dışında orta seviye bence de, lti soruları kolay denebilir
-
ama oldukca yaratıcı sorular gordum ıcınde mesela hızlanma yavaslamadan turev cıkarttıgımız bir soru vardı 8. denemede
olabilir, ilk 3 denemeyi çözdüm ben sadece ama sorular çok tekrar ediyor gibi geldi. ilerleyen denemelere göre yarısını falan çözüp başka denemeye geçebilirim
-
Ortanın bi tık üstü bence kaliteli. Trigonometri ve analitik geo soru sayısı fazla
hedefiniz nedir
5k
kac yapıyosunuz bunlarda 1-3-8?
İlk çözdüğüm mat denemesi
İlk ikisinde 29
3. 36,25
4 35,25
5. 37,5
6 31,5 üst komşu yüzünden düzgün çözemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X