Şimdi Ara

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +baba... bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ne demek?
    -vereceğim adresi not et yavrum: "forum.donanimhaber.com" ; buraya girince anlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Piramitleri çaldılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum . Foruma yıllardır dadanan bir şizofreni var. Aynı anda hem ateist hem agnostik hem apateist olabiliyor. Şaşırmamak lazım adam felsefeyi yalayıp yutmuş muahsbsbsnzns

• quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

Katılıyorum . Foruma yıllardır dadanan bir şizofreni var. Aynı anda hem ateist hem agnostik hem apateist olabiliyor. Şaşırmamak lazım adam felsefeyi yalayıp yutmuş muahsbsbsnzns

Kayra değilim. Felsefe ve dinlerle ilgilenmiyorum. Konuyu sen ve başka bir 99lu bebeyi düşünerek açtım

Sen bana bitirmek üzere olduğum bölüm için tavsiye vermiş birisin. Neyin kafasını yaşıyorsun olum? Odtü diye ortalıkta dolanıyorsun bu kafayla gazi’yi bile kazanamayacağından eminim. Otur da kendi haline ağla

• Sen niye üzerine alindin ki. Kayra olduğunu söylemedim zaten, başka bir şizodan bahsediyorum .

Ayrıca ben seninle konuştuğumu hatirlamiyorum.

• quote:

Sen niye üzerine alindin ki. Kayra olduğunu söylemedim zaten, başka bir şizodan bahsediyorum .

Açtığım konular üzerinden saçmasapan yorumlar yapıyordun.

Lan o zaman felsefe ve ateizm ne alaka? Ben forumda hiçbir zaman o tarz şey demedim, konu da açmadım. Asıl şizofren sensin. Senden hiçbir halt olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drogie

quote:

Sen niye üzerine alindin ki. Kayra olduğunu söylemedim zaten, başka bir şizodan bahsediyorum .

Lan o zaman felsefe ve ateizm ne alaka? Ben forumda hiçbir zaman o tarz şey demedim, konu da açmadım. Asıl şizofren sensin. Senden hiçbir halt olmaz.

Nasıl alakası yok ? Salak mısın sen açtığın konu "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak " bende buna örnek olarak hiç bir halt bilmeden aynı anda ateist agnostik apateist olabilen bir şizoyu örnek verdim . Bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Çok güzel ad hominem yapıyorsun. Benden bir halt olur mu bilmiyorum ama senden olmamış zaten hâli hazırda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev sahibi olmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üniversiteyi 10 yıldır bitiremeyip kendini bilimlerin efendisi sanan şizolar da var. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak konusunda mükemmel bir örnek. Faydalı konu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drogie

quote:

Nasıl alakası yok ? Salak mısın sen açtığın konu "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak " bende buna örnek olarak hiç bir halt bilmeden aynı anda ateist agnostik apateist olabilen bir şizoyu örnek verdim . Bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Çok güzel ad hominem yapıyorsun. Benden bir halt olur mu bilmiyorum ama senden olmamış zaten hâli hazırda

Senin hayal edip asla ulaşamayacağın yollardan uzun zaman önce geçtim. Hadi git biraz ders çalış. Belki gazi’yi kazanırsın

• quote:

Üniversiteyi 10 yıldır bitiremeyip kendini bilimlerin efendisi sanan şizolar da var. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak konusunda mükemmel bir örnek. Faydalı konu

Kayra bilmediği konular hakkında yorum yapmıyor. Sen tam bir yarı cahilsin.

• Drogie D kullanıcısına yanıt
    Benim anlamadığım neden senin iki de bir Kayra'yi kastettigimi düşünmen. Kayra da kimmiş ? Ben öylesine ortaya konuşuyorum . Bir sürü şizo var, Kayra içlerinden sadece bir tanesi sadece.

• quote:

Benim anlamadığım neden senin iki de bir Kayra'yi kastettigimi düşünmen. Kayra da kimmiş ? Ben öylesine ortaya konuşuyorum . Bir sürü şizo var, Kayra içlerinden sadece bir tanesi sadece.

Alemin akıllısı tek sensin.

Ateizm, agnostizm ve felsefe deyince akla direkt kayra geliyor. Başka seçenek yok

• Pencereden atisan mahalle karıları formatında bir DH konusu olmuş.

Uzayalim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin tek işiniz dedikodu yapmak ve tartışmak mı . Milletten size ne ?

• En nefret ettiğim insan tipi. Bir konuyu konuşurken o konuyu detaylıca araştırırım ki doğru düzgün olsun yalan olmasın diye hem böyle o konu hakkında ciddi bir bilgi birikimine sahip olurum hem bunları başkalarına aktarırım.

Ha tabi donanımhaber üzerinden millete BELEŞ BILGI verince adam YAV HE diye cevap verir. Adamlara beleş bilgi veriyorsun mal mal bakıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.