Şimdi Ara

Bilgi mi Mimar Sinan mı? Sinema TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Uzun süre bilgisayar üzerine üniversite okumuş bir mühendisim. Bu mesleği yapmayacağım ki zaten diploma almak mesleği icra etmek için yeterli bir altyapı oluşturmuyor. Mezun olduğum meslek lisesindeki eğitim kalitesini düşünürsem, üniversite bana pek bir şey katmadı ve yıllarca yatmamı sağladı. Bu yatış sürecinde tiyatro ile amatörce ilgilenip deneysel çalışmalar yaptım. Şu anda tiyatro kadar interaktif olmasa da sinemanın yayılım gücüne, kamera ile bilgisayarın birlikte üretebileceği içeriklere, sanatkar insanlarla kurabileceğim sohbetlere büyük bir açlık çekiyorum.

Sinema kültürüm ve teknik bilgim az da olsa var. Asıl aradığım içinde ateş olan genç öğrenciler ve bu sanat dalında ağırlığı olan yol göstericiler. Kamerayı amatör olanaklarla halledebilirim, güçlü bir bilgisayarda kurabilirim, maddi sıkıntım yok. Sizce özel ya da vakıf üniversitelerini(bilgi, bahçeşehir, kadir has) mi tercih etmeliyim yoksa Mimar Sinan'da aradığımı bulabilir miyim? İngilizce de benim için sıkıntı, konuşabilirim, espri yapabilirim ama aksana bağlı olarak 3. uzun cümleden sonra ortamdan kopma ve tek bir bilgiyi bile anlayamayarak verim alamama şansım var. Farklı önerilere de açığım ama yine de "Okuma git direkt giriş" demeyin, biraz öğrencileri izlemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNQueRa -- 27 Temmuz 2020; 23:15:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.