Şimdi Ara

BİLGİ MESAJIDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Belli aralıklarla bu tarz konular açıp hatırlatma yapma gereği duyuyorum. Daha sonra da konuyu siliyorum zaten.

HİÇ BİR ÜRETİM ÇÖP DEĞİLDİR

Her üretim bir istihdamdır
    Her istihdam birilerinin evine giden ekmektir.

Her üretimin bir istihdamı olmakla birlikte o üretimin bir de alıcısı mevcuttur. Bu doğrultuda forumda sıklıkla gördüğüm, ''O aldığın ÇÖPTÜR'' veya ''O marka ÇÖPTÜR'' yaklaşımı, o üretime emek verenler ile o üretimi veya o markayı kullanan arkadaşlarımıza saygısızlıktır.

Daha önce bir kaç kere dile getirmiştim yine hatırlatmak isterim ki LÜTFEN beğenmediğiniz veya kullanmadığınız markaları ve o markaların kullanıcılarını rencide edecek cümlelerden kelimelerden uzak durunuz. Markalara ithafen ÇÖP kelimesi geçen veya Marka karalamaya yönelik her mesajı siliyorum bu nedenle sizlerden bir kere daha rica ediyorum lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.

Anlayışla karşılayacağınızı biliyor, iyi forumlar diliyorum

• Babamın oğlu olmamakla birlikte..
    #GURURLAYERLİ #GURURLAVESTEL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Verilen her emeğe saygılı olmak lazim ister alın ister almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw seneler dir;"ÇÖP" tanımını neredeyse her ürün için kullanıyoruz! kasıtlı veya kasıtsız!

adam panelin ne içini görmüş ne nasıl üretiliyor bilmez,"MARKA" sına bakar yorum yapar veya "geçirmece tarife" den fiyatına bakar
    hele de acaip pahalıysa mutlaka bir hikmeti vardır deyip hem fiyatı normal kabul eder hemde bunu millete tavsiye eder!

adamın TV konusunda bir kuruşluk bilgisi yoktur uzmanım veya bu işi biliyorum diye ona buna tavsiye eder!

hepsini geçtim "panel tip TV" leri,HW olarak başlayıp ele alırsak alayı ÇİN malı olup,eskinin de bazı Pio/Pany/Tosh v.s cihazlarına göre de mukayese
    edersek o zaman millet haklı alayı ÇÖP bunların o zaman!

Ancak bu ÇÖP tanımı panel işinde çok uzun yıllardır yerine oturmuyor,"MARKA"(ben burada isim vermiyorum ama herkes anladı kimler olduğunu)derken
    bilenler ahkam kesnni ama bilmeyenler otursun oturdukları yerde ÇÖP demesinler,zira o zaman kendileri çöp fikirli kabul edilirler hele hele MARKA diye gördükleri
    panelleri bir bok sanıyorlarsa!

yaw bunların Çin de tabiri caise üç-beş ana üreticisi vardır herkese malı bunlar verir(CKD den başlayrak kendileri üretiyor zaten!) sizin MARKA diye gördükleriniz
    "toplayıcıdır" yahu!! diğer tanımla montajcı v.s üreticileri ÇİN li dir(bu herifler her kalitede mal üretebiliyorlar artık!)

Çöp filan değil hiç birisi ama "kalite" de aramayın Sony veya Samy de bile veya TPV de veya LGE de v.s

Çin li bazı ana üreticiler gördüğünüz her MARKA ya mal yapıyor yaw

++

sevgili ADO forum "sallamacı" doldu,fake firma elemanları oldu!aleni satıcılar bastı forumu;bir de bu çakalların yandaşları ve bolca FAKE üyelikleri vardır(anlamak için
    müneccim olmaya gerek yoktur!) kısaca "BİLGİ" diye bir şey ne TF ne de DH de kalmamıştır zira bunları sunacak adam ortalıkda bırakmadılar ki

ülen memleket de hergün her yerde DARBE oluyor,içine sıçtılar TV bölümünün! bir tane eski ustalarımızdan kalmadı sayılır!

ÇÖP tanımını bazı adiler kasıtlı olarak kullanmaktadırlar!! onun çöp dediği panelin aynısı MARKA olarak o adinin evinde zaten kullanılıyor ama garibimin haberi bile yok yaw
    özellikle bir şekilde firma elemanları ile toptan satış yapanlar(belli markalardan) bir alay fake üyelikler ile bulunup zarf atıyorlar başlıklara!

örneğin iki veya üç kişi trol msg atıyor çöp/yaramaz/dandik veta aldım iade ettim beş para etmez v.s v.s yalan cümleler kurarak kişileri de bir şekilde "sürü psikolojisi" ile yönlendirip
    bu kişileri çok ciddi negatif yönlendiriyorlar!

Bak kardeşim ÇÖP diyen adamı aynen şutlayın gitsin zaten kendisi ÇÖP,dolayısıyla ne işi var Forumda!! şutlayın gitsin bu adiler "yorum" filan yapmıyorlar yaw!

Dandik mal paneli v.s tanımlarını yeri geliyor bende yapıyorum hatta senelerdir yapıyorum ama altını doldururuyorum! veya zaten ne mal olduğunu herkesten çok daha iyi biliyorum
    25 sene çalıştığım için! Çöp lafı ise olmaz;ama adama göre dandik panel ÇÖP diye kabul ediliyorsa o zamöan zaten o adamın bu dünyada alacağı bir panel de yoktur,eskiden olsa ona uygun
    paneli bulurdum ama artık yok

Dandik ile Çöp tanımınıda bilmiyor bu tipler! onun için şutlayın gitsin,özellikle Vester veya yerli düşmanlarını!

panellere hangi kaliteden baktığınıza bağlıdır;hepsi dandiktir HW olarak zaten! ama çöp de değildir! dandik panel de olsa zaten eliniz mahkum gidip alacaksınız yaw!
    sakın ha pahalı aldım,Sony aldım yok TPV aldım yok Samy aldım da bunlar süper kalitedir v.s v.s demeyin çok fena yaşa basarsınız!

adamın bilgisi sıfır ama kendisini uzman gibi gösteriyor yaw daha elinde bir tane paneli bile yok ahkam kesiyor!

şunu al bunu alma bunu alırsan bu çöp dür diyor adi herif! A101/BIM de ki mallar zaten çöp müş!

konu aslında yerli düşmanlığın da yatıyor! eğer Vestel/Arçelik ÇÖP ise bunu diyen adam da çöp ama Sony/Samy/LGE ve TPV de hepten çöp o zaman!

hadi kolay gelsin Ado kardeş++

Saygılar
    CAN

• albani kullanıcısına yanıt
    Can Hocam Hoş geldin
    Ben bir ara küstün diye düşünmüştüm ama neyse ki yine bilgilerini bizden esirgememişsin

Hocam forum demokrasisi gereği diyeyim ben :) kimsenin yazmasına engel olamıyoruz ancak son günlerde bakıyorum SONY çöp SAMSUNG çöp LG çöp PANASONİC çöp O çöp BU çöp abi sil sil bitmiyor bu ÇÖP mesajları.
    Enteresandır ki aynen senin de tespitin doğrultusunda ÇÖP yaftasını yapıştıran arkadaşın hangi uzmanlığa ve hangi YETKİN bilgilere sahip olduğunu veya hangi kaynağa ve bilgi birikime dayanarak bunu söylediğini de bilemiyoruz.

Değerli hocam, elbette KALİTE denilen bir olgu vardır lakin HERKES bilir ki her malın bir alıcısı vardır, bu anlamda arkadaşların dikkatini bir konuya çekmek istedim.

Nasılsın bu arada Hocam? dur bu vesile ile bir arayayım seni

• Eyvallah Ado kardeş şükür Allaha iyiyim+

TF/DH aslında benim için çoktan bitti yaw,"değecek" bir durum benim açım dan kalmamıştır,ama bir dünya insan onu yaz bunu yaz şunu söyle v.s deyince ve herkese
    tek tek eMail atıp veya telefonla bunları söylemem veya yazmam ciddi zaman kaybı olduğu için forumda yazıyorum yoksa meraklısı değilim! bir kuruş menfaatim olmadığı
    gibi sıkıntısı da cabası,adam "satıcı" diyorum,şutlayın diyorum bana "KANIT" diyorlar yaw ülen yemişim kanıtını,adım dan bile daha eminim herifin çakal
    fake satıcı olduğuna ama KANIT istiyorlar! bende yazmıyorum artık,zaten tüm paneller de madem ÇÖP müş,ülen neyi yazacağım o zaman!
    kendisini uzman veya tavsiye memuru zanneden bir dolu "SATICILAR" çakallar v.s varken bana zaten ne iş düşer ne de laf söylemek!

++

Hocam TFT-LCD işi 2010 da bitmiştir,ne kalite kaldı ne MARKA kaldı v.s v.s tamamen çakal üreticilerin eline geçmiştir ve kendilerine göre "düzen" tutturmuşlar dır

Global pazar da panel TV işi nin yıllık inanılmaz büyük bir pazarı vardır,milyar dolarlar sığmıyor bir yerlere!

Tek başına Samy nin cirosu(display ağırlıklı) TR nin bütçesine yakındır yaw!!
    LGE desen öyle,herifler "düzen" koymazlarsa zaten iş yapamazlardı;bunun Türkçesi "çakal düzeni" dir bu da böyle biline

X Grubu bana iş teklifiyle gelmişti yıllar önce;şartlarım da çok ağır oldu v.s ama hepsini kabul ettiler! "patron" sonra işi bozdu gerekçe; ....yaw bu adam çok dürüst....
    "zihniyet" bu özellikle panel işinde! halbuki ben adamın sattırdığı rakamların(ciro olarak) 3/5 katını satabilirdim! ama iş dürüst oalcak ve mala güveneceğim!
    yoksa 1 tane bile sattırmam! sistem geçmişte yalnış başladı buna forumlar da "çanak" tutunca(örneğin TF/DH böyle dir) bilinçisiz bilgisiz kullanıcı,cahil adamlar
    kasıtlı tipler fake elemanların yazdıkları v.s v.s sistemi çakallık üzerine inşa edip devam ediyorlar!

Öyle tipler var ki bir MARKA yı görünce olay bitmiştir ve dünyanın en iyisi budur diyor yaw!(panel işinde 2010 dan sonra böyle bir şey yok ama,adam ayakta uyuyor Otel parası veriyor garibim)

++

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.