Şimdi Ara

bilgi işlem tam olarak ne iş yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi intenetten bakıyorum kimisi demiş hiç bir iş yapmaz,kimisi demiş tüm şirketin yükü onların üzerindedir,kimisi demiş 2 saat çalışır 6 saat internette oyun oynarlar,
    kimisi demiş tüm e-mail trafiğini onlar düzenler???

bilgisayar programcılığı önlisans son sınıfım.bilişim sektöründe çalışmak istiyorum.
    bilgi işlemde çalışabilmek için ne gibi bilgilerim olması gerekiyor, kendimi hangi konuda geliştirmeliyim?
    bilgi işlemde kendimi geliştirebilir miyim, yerimde mi sayarım?

• Bilgiyi işler. İşlenecek bilgi de firmadan firmaya değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • " hiç bir iş yapmaz, 2 saat çalışır 6 saat internette oyun oynarlar" diyenlere aldanma. Bir şey bildikleri yok sadece yorum yapmak bir şeyler söylemek için boş konuşuyorlar. Tüm şirketin bilgi akışı senin üstündedir. En ufak bir hatada arızada telefonun asla susmaz, sunucuların bakımı, güvenliği, elektrik kesintisinde yapman gereken şeyler, e-mail trafiği ve kullanılan yazılımlarla alakalı konularda yardım etmen gerekir. Kısacası kolay bir iş değildir. İnsanlar kolay zannediyor her şeyi bilgisayarlar yapıyor onlar yatıyor diye bir mantık kabul edilemez o bilgisayarların çalışması için biz gerekliyiz. Bir gün yoğun olursun bir gün olmazsın o değişir ama asla hiç bir iş yapmaz diye bir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.