Şimdi Ara

Bilgi İşlem Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çalıştığım şirkette Yazılım Uzmanı olarak görev yapıyorum ve şirkette bilgi işlem sorumlusu görevi yapan arkadaş işten ayrılacağı için donanım ve sistem konularıyla ben ilgileneceğim. Bilgisayar mühendisliğini bitirdim yalnız donanım üzerine neredeyse hiç bilgim yok.

Bilgi işlem görevi için yeterli seviyede eğitim veren bir kurum arıyorum. Eğitim aldıktan sonra şirket içerisindeki donanım sorunlarını kendim halletmek için tavsiye edebileceğiniz İstanbul içerisinde bir yer var mıdır?

Almam gereken eğitimler ve öğrenmem gereken konular nelerdir?

Konu hakkında uzman arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

İyi Günler.

• öncelikle çalışan arkadaşın işten neden ayrıldığını öğrenmeye bak. onun görevlerinin şahsına devrediliyor olmasını iyi etüt et. personel azaltılması, maaş yetersizliği, bilgi ve beceri durumları vs..
    herhalukalde (bu sefer doğru yazdım, öyle hissediyorum ) görevin sana verilecek olması, geçici olarak sana devredilecek. başarılı olursan, herkes başarılı olmuş olacak.
    o yüzden öncelikle arkadaşın neden ayrılıyor onu öğren. sonra öğrenmen gereken konulara bak. bunun için istekli olman her zaman lehine olacaktır ama önce kimler daha istekli ona bak. eğitim iste! sertifika sahibi olur, ücretini de cepten karşılamazsın. hangi konular sorusu demiştin değil mi; ayrılan arkadaşına sormayı denesene. hem arkadaşını da iyi tanımış olursun. ya fırça atar gibi yazı oldu galiba.. cevapsız konulara da oldum olası aşırı bir ilgi duymuşumdur..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.