Şimdi Ara

bilgi alış-veriş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hava filtresinin alt köşesinde küçük bir parça sünger mevcut.. ne işe yarıyor bilgisi olan varmı.....

Orijinalden alıntı: theado38

hava filtresinin alt köşesinde küçük bir parça sünger mevcut.. ne işe yarıyor bilgisi olan varmı.....

connect bölümüne yazdığınıza göre araç connect.filtrenin altına ince bir sünger yapışmış.amacı oturma yüzeyindeki aralıkları kapatmak nihayi süzücü olarak tutabildiklrini tutmak.kapağı açınca görürsünüz koca koca parçalar yaprak çöp ot sapları vs.onlar çanakta durur onların motora girişini engeller.niayi tutucuda diyebiliriz.
    özel bir tavsiye filtre değişiminde kesin km.veya tarih yoktur.gezdiğiniz yolun durumuna gore 500-1000 kmde 3000 kmde 5000 kmde filtreyi değiştirebilirsiniz.
    15 tl.lik parça için motorunuzu tozlara partiküllere aşındırtmayın.
    sağlıklı kalın.

• Arkadaşlar 16' connect jantı düşünen olursa elimde çok güzel AEZ mevcut

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-sifir-gibi-5-adet-aez-wave-16-5-108-bilezikleriyle-beraber/detay

detaylar burada bana ulaşabilirsiniz...
    *pehlivan2789 (MUSTi2789)... Satışı yapın sonra anlarsınız !
    *saruhan07 .... Sozune bile inanmayin ! Oyalar durur sizi .
    *carissma11 ... bozuk cihaz yolladi geri almadi haram ols !
    TEL : (536) 400 4444

**imessage,whatsapp mesaj atabilirsiniz**
    MAIL : sertac001986@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

quote:

Orijinalden alıntı: theado38

hava filtresinin alt köşesinde küçük bir parça sünger mevcut.. ne işe yarıyor bilgisi olan varmı.....

connect bölümüne yazdığınıza göre araç connect.filtrenin altına ince bir sünger yapışmış.amacı oturma yüzeyindeki aralıkları kapatmak nihayi süzücü olarak tutabildiklrini tutmak.kapağı açınca görürsünüz koca koca parçalar yaprak çöp ot sapları vs.onlar çanakta durur onların motora girişini engeller.niayi tutucuda diyebiliriz.
    özel bir tavsiye filtre değişiminde kesin km.veya tarih yoktur.gezdiğiniz yolun durumuna gore 500-1000 kmde 3000 kmde 5000 kmde filtreyi değiştirebilirsiniz.
    15 tl.lik parça için motorunuzu tozlara partiküllere aşındırtmayın.
    sağlıklı kalın.

teşekkür ederim.....

• Arkadaşlar CONNECT için DELPHİ enjektör arıyorum...orjinal enjektör nerede bulunur ?.....Temizlenmiş çıkma demiyorum.. Türkiye de DELPHİ enjektör arıyorum.....Serviste var biliyorum...Fiyatını sorun ne dediğimi anlarsınız....Yardıma ihtiyacım var...Cevap yazanlara teşekkür ediyorum...

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fikir alışverişi
    2 yıl önce açıldı
    Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.