Şimdi Ara

Bilg.da 5.1 CREATIVE VAR 2 SI BOZULDU NASI TAMİR EDERİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar ya ikisi bozuldu hoparlörün acba ne olmuştur da bozulmuştur siz bilirsiniz.
    ya ben de elektronik örencisiyim ama böle şeleri yapamyınca kendim çok boş hissediyorum ya yardım edermisniz neden çalışmıyodur acaba. çok teşekkrler.

• Çok az bilgi vermişsin .
    hoparlörden hiç ses gelimiyormu
    başka bir ses kaymağı kullandığın zaman ses varmı Cd rom gibi v.s
    adaptörü taktığın zaman yanan herhangi bir ışık varmı ..

Biraz daha ayrıntı verebilirsen daha iyi olacak.
  • peki teşekkürler ilgilendiiniz için.
    şimdi ışı k derken yani ana kumandalrında ışık var tabiki yani diğer 3 hoparlörden ses geliyo fakat bunlardan gelmiyo.
    zaten bazen de adaptör ses yapıyo neden anlamıyorum cızzzzzzzzz diye ötüyo devamlı.
    nyse yani hiç bi şekilde ses çıkarmıyor onlar.
    ama diğerleri gzl ses çıkarıyo.
    kablolarında da bi sorun yok baktım
    içerde bi şey muhtemelen.
  • Varsa sistemin arka bağlantısının resmini eklermisin.
  • sistemin derken subwooferın arkasındaki bağlantıların resmi mi yoksa kasanın arkasındaki bağlantıyı mı diyosunuz.
    bu arada ben çok denedim yanmlış bağlantı olamaz çünkü bi aralr ses geliyodu snrdan durdu ses.
    yani bi şeler bozuldu .
  • bilgisayarın anakartına kaç tane jack giriyo 3 mü eğer 3 deilse olabilir yada şöle deyim anakartın 5.1 i destekliyormu.bundan olabilir bendede olduydu bi aralar şükür ki sorun deilmiş ben jack ı takmamışım ve bilgisayarın microfon çıkışını ses çıkışı yapmamışım zaten senin ankartta bunlar yapılmıyosa yada bilmiyorum ses kartımı kullanıyosun eğer ses kartı kullanıyosan driver ı bi daha yükle yine olmuyosa ya kablo yada amfinde sorunama biraz daha detaylı bilgi verirsen daha ii yardımcı oluruz
  • bunlar coaksiyal hoparlörler yani 2 adet kolonda toplam 4 hoparlör var hepsinin birdn bozulması imkansız gibi birşey bence sen windowsun ses denetimlerine gir ordan 5+1'i seç olmadı ses kartı bağlantılarını gözden geçir hatta rear hoparlör girişini fronta tak o zmn bozuk dediğin 2 hoparlörden ses geliyor diğer 2 sinden gelmiyorsa bilki ya bağlantıda bi hata yapmışsın yada yazılımla ilgili bir sorunun var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çalışan çıkışlara ses vermeyen hoparlörleri bağlayın. ses geliyorsa şayet , çıkış entegreleri gitmiştir. yine ses yoksa hoparlöler göçmüştür büyük bir ihtimalle.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi untayk -- 20 Aralık 2005 22:38:20 >
  • 2 hoparlörün aynı anda bozulması zor olasılık subbufor içinden çıkışları bozulmuştur
    büyük ihtimalle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.