Şimdi Ara

biletix ne yapmaya çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • spartak moskova maçı için taraftar kart almıştım fakat gelmesi 1hafta 10 gün sürüyormuş ama kart gelmeden kart bilgileri ile bileti alabilirsin dediler.Az önce aradım adam diyorki kart olmadan alamazsın.
    napcam şimdi ben

• Kart no ile şifreni biliyorsan alırsın diye biliyorum ben.Çünkü bende mart ayında fb kart aldım biletix in sitesinden ama hala kadıköye gidip kartımı almadım. ve bende öyle yapıcam cumartesi günü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldClasss

Kart no ile şifreni biliyorsan alırsın diye biliyorum ben.Çünkü bende mart ayında fb kart aldım biletix in sitesinden ama hala kadıköye gidip kartımı almadım. ve bende öyle yapıcam cumartesi günü.

peki sen internerden mi alıyordun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

quote:

Orijinalden alıntı: WorldClasss

Kart no ile şifreni biliyorsan alırsın diye biliyorum ben.Çünkü bende mart ayında fb kart aldım biletix in sitesinden ama hala kadıköye gidip kartımı almadım. ve bende öyle yapıcam cumartesi günü.

peki sen internerden mi alıyordun

Bende o zaman fb-gs maçı vardı o yüzden almıştım biletixden. Ama malum herkes gibi bende alamamıştım bilet.Ondan sonrada hiç denemedim açıkcası işte bakalım cumartesi günü almaya çalışcam.Arkadaşım alabilirsin dedi o yüzden denicem bende sonuçta kartno ile şifreni biliyosun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.