Şimdi Ara

bilet.galatasaray.org ve gs bonus ekkart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim gs bonus ekkartım var. Bilet.galatasaray.org sisteminde öncelikli satıştan gs bonus ekkartı olanlar yararlanamıyor mu? Eğer böyleyse en yakın zamanda kartımı kapattırmayı düşünüyorum. Ögrenci oldugum için ekkart aldım. Daha önce birçok maça bilet almıştım. Bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malesef şuanki bilet satış sisteminde ne paracard ne de ek kart ile bilet alamıyorsunuz.
  • Ozaman schalke macina gidemiyorum demektir bu.

• başlığı birde kilitliyor neyini kilitliyorsunuz anlamadım!!!!!!!!

----

bu resmen taraftara yapılmış dolandırıcılıktır, klübümüzü bu şekilde itham altında bırakanlar hakkında yasal haklarımızı en kısa sürede devreye sokacağız.
    yalan beyan vererek binlerce taraftarın kart alımı sağlanmış ve şimdi hizmetin verilemediği söylenmektedir.
    ek kart alanların ikinci sınıf muamelesi görmesinin sebebi nedir?
    uzunca bir süre hazırlanma aşamasından geçen bilet satış sitesi için 'yeniyiz' kelimesi bahane olarak kullanılması doğru mu ve mağduriyet oluşacağını bilerek bu konuda neden çalışma yapılarak hizmete sunulmaz?

14.02.2013 tarihi itibariyle tüketici hakem heyetine başvuru yapılacak, sonuç alınmaz ise tüketici mahkemesine başvuru yapılacaktır.

---

mail attım, yarın ise tüketici hakem heyetine gideceğim.
  • Başlık nasıl kilitleniyor bilmiyorum isteyerek kilitlemedim.

Ben direk kartın bütün borcunu ödeyip kapatmayı düşünüyorum. Ögrenci oldugum halde sırf bilet almak için bu karta aidat ödüyoz yaptıkları muameleye bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Başlık nasıl kilitleniyor bilmiyorum isteyerek kilitlemedim.

Ben direk kartın bütün borcunu ödeyip kapatmayı düşünüyorum. Ögrenci oldugum halde sırf bilet almak için bu karta aidat ödüyoz yaptıkları muameleye bak.

yok benim başlık kilitlenmiş ona dedim =)

zaten bi yarın olsun da hele yapacağımı biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

Eniştemin normal gs bonus karti var ona yollamislar mesaj. Sisteme onun uyeligiyle girip ödeme esnasinda baska kredi karti kullanmak mümkün mü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

Eniştemin normal gs bonus karti var ona yollamislar mesaj. Sisteme onun uyeligiyle girip ödeme esnasinda baska kredi karti kullanmak mümkün mü

bu konuyu inanın bende bilmiyorum hep gs bonusla ödedim çünkü...

klüple şuan görüşmem sürüyor, ilk attığım mail'e cevap olarak bu bilgiyi nereden aldığım sorgulandı... yeni gelecek cevaba göre burayı bilgilendiririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.