Şimdi Ara

Bilet dağıtımı saat kaçta başlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bilet satisi genel yani yarin saat kacta baslicak ona gore gitmeyi dusunuyoruz. Onemli bizim icin lutfen yadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerium saat 9 da açılıyor diye biliyorum ama kalmayabilir yoğun talep varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkun1907

Fenerium saat 9 da açılıyor diye biliyorum ama kalmayabilir yoğun talep varmış

Kardes izmitte oturuyoruz sabah 7 de cikip 8 de orda oluruz bekleriz sikinti yok fenerbahce icin heryer heba olsun. Bu arada migrostan alicaz migros hakkinda bilgin var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

quote:

Orijinalden alıntı: tutkun1907

Fenerium saat 9 da açılıyor diye biliyorum ama kalmayabilir yoğun talep varmış

Kardes izmitte oturuyoruz sabah 7 de cikip 8 de orda oluruz bekleriz sikinti yok fenerbahce icin heryer heba olsun. Bu arada migrostan alicaz migros hakkinda bilgin var mi

Gece den bekleyenler olur büyük ihtimal

1 saat önce gidip çok uzun bir sıra kuyruğu da görebilirsin
  • 2 adet bilet satılıktır.Migros tan almak isteyen mesaj atsin...

• 7-8 gibi gitsek alabilir miyiz?

• herkes sabah erkenden sıraya girecektir muhtemelen. ne kadar erken gitmek o kadar iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler duyum aldım gfb den tanıdıklarımdan, bilet yarın 10 da dağıtılacak ve 10 dakka sonra bilet bitti diye açıklama yapıcaklar. taraftar gruplarına veriyorlar önceden bileti boşuna kuyruğa girmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.