Şimdi Ara

bilerek yada yanlisikla yanlis yol tarif ettinizmi :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az once dukkanin onunde adam durumcuyu sordu bende kuyumcu anladim sonradan durumcu diye uyardi bends sol yerine sag dedim sanirim beynim kosarak uzaklasti o an sanirim :D adam koyde dolasiyodur buyuk ihtimal sizdede oldumu hic boyle yanlis tarif falan :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet :) Adamın biri bulunduğumuz sokakta eşek gibi tabelanın altında dururken bana bulunduğumuz sokağa nasıl gideceğimizi sordu. önce şaka sandım. sonra adama detaylı bir tarifle sokağa nasıl geleceğini tarif ettim. Geleceği yer sonuçta aynı sokak :)
  • Hayır olmadı.
    edit:Hastanenin önünde hastaneyi sordular geçen gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advancensar -- 25 Nisan 2013; 12:20:02 >
  • Yanımda kız varsa yanlış da olsa tarif ederim karizma gitmesin diye

• dün akşam ankara ostimden eve dönerken, birmot fiat bayisinin oradaki ışıklarda bir adam onkoloji hastanesine nasıl gidebilirim diye sordu.. tarif ettim, sonra adama baktım üzgün gibiydi belli ki hastası vardı.. dedim sen beni takip et, aselsanın oradan adamı hastanenin önüne kadar götürdüm ve memnun oldu..
  • geçen adamın teki çarşıya nasıl giderim dedi bende düz git sağ dön dedim ama çarşıya gitmiyordu benim tarif ettiğim yer.

• Bi kere ankaraya gezmeye gittiğim de yarım saatlik yolu 2 saatte yürüdüm. Yanlış yönlendirmeler yüzünden. O günden beri her yol sorana yanlış tarif ediyorum. Kulaklarım çınlıyor ama intikam işte :D Bi kere de bi mağazanın tam önünde, gırgır olsun diye adama şu isimli mağaza nerde demiştim. Arka sokakta dedi. Tam mağazanın önündeyken......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tenha bir yerde gece vakti son otobüstü galiba durakta bir kadınla bekliyorduk.
    Otobüs yanaştı ben bindim. Kadın arkadan filanca yerden geçer mi? diye sordu, muhtemelen yörenin yabancısıydı. Şoför otobüsün sesinden kadını duyamadı galiba, bende hiç düşünmeden geçmez abla dedim.
    Neyse otobüste cam kenarına geçip oturdum ve duraktan uzaklaşırken gittikçe küçülen kadını epey seyrettim. 15-20 dakika sonra birden aklımda şimşekler çakıp error vermeye başladı. Kadının sorduğu yerden geçiyordu ve geçen tek otobüstü. Ben otobüslerin güzergahlarını o yorgunluk haliyle karıştırmışım. Muhtemelen kurda kuşa yem olmuştur. O kadın yüzünden epey zaman vicdan azabı çektim.

• kemerde yazin isten ciktim tristin teki bimimi marketimi ne sordu gece heryer kapamis dedim el kol hareketleride bimi tarif ettim ama hem uzak hemde karisikdi sag sol duz muz dedim gitti adam insallah yasiyordur simdi :D

• Ankara'da yol sorarsan kimse Bilmiyorum deniyor,herkes bir yerleri tarif ediyor

• Genelde benim yüzümü gören vazgeçer

• yol tarifi değilde bir kere otobüse binerken rus turistin teki gelip suradan gecermi diye sordu. bende hatuna bakarken yes yes deyi verdim ama gecmiyordu. 10 dakika sonra kendime geldigimde kadina yanlis soyledim surada inip su otobuse binebilirsiniz diye anlatana kadar canim cikti.
  • Yanlış yol tarifi vermem millete arkamdan sövdürmeye meraklı değilim .
  • Elimden geldiği kadar yardım ederim eğer bilmiyor isem bilmiyorum derim.İnsanları yanlış yönlendirmenin alemi yok
  • Dag gibi bir yerde kaybolduk, koylunun birine denk geldik, adam ben sizi gotururum abi dedi, bende oraya gidiyorum, dedi atla dedik adam goturdu bir koye goturdu bizi dedi burdan devam edin lb.. yanlis yere giturmus tam tersi yolla gitcekmisiz resmen koylu bile cakal olmus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.