Şimdi Ara

bilenlere ricam 'oyunun ismi lazım'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birgün bir arkadaşımın evindeyken bilgisayarda bi oyun gördüm galiba online desteğide vardı.
    oyunda size verilen bir top ve hedef var ve kullanabileceğiniz çeşitli alet edavat. mesela bi yerden top düüşerken altına koyduğunuz elastik kablodan zıplıyor oluşturduğunuz tahteravalli benzeri aygıta düşüyor buradan kayıp tek taraflı kepçeye giriyor filan filan ve sonunda hedefte. işte bu oyunun ismi lazım nasıl aratacağımıda bilemedim bilenler varsa lütfen yardım etsin.

oyun hatırladığım kadarıyla beyaz bir ekran da ve altta seçebileceğimiz alet yada araçların olduğu bir görüntüye sahipti. arkadaştan ismini almıştım ama kayettim kendisiylede çok fazla samimi olmadığımdan şimdi nerde napıyor bilmiyorum yani oyuna ulaşabileceğim tek yol burası görünüyor yardımlarınızı bekliyorum

• Flash oyun muydu yoksa normal mi?
  • arkadaşına git sor bu kadar basit
  • çocuk söylemiş ya çok samimi değilmiş

valla bu tür oyunlar çok var ama hiç online desteği olan bu tür bi oyun görmedim açıkcası
    valla ne diyim sana iyi şanslar bu arada dediğin oyun büyük ihtimale flash
    flash oyunlar ısmınada bi konu açmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 15 Mart 2008; 23:26:09 >
  • The Incredible Machines

Herhangi bir flash oyun falan değil , biraz eski , anlattığına uyuyor...
  • eet inc machines efsane oyundur çocukken oynardım ahh ahh
  • aranızda çalışan bi link bulabilen varmı
    not:3.0 versiyon u için birde dos var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur2

aranızda çalışan bi link bulabilen varmı
    not:3.0 versiyon u için birde dos var

bende arıyorum
  • Armadillo Run olmalı oyun tarifinle birebir uyuşuyor.
    >Google Resimleri<
    Resmi Sitesi
     bilenlere ricam   'oyunun ismi lazım'

• quote:

Orjinalden alıntı: nisako

Armadillo Run olmalı oyun tarifinle birebir uyuşuyor.
    >Google Resimleri<
    Resmi Sitesi
     bilenlere ricam   'oyunun ismi lazım'

o değil

quote:

arkadaşlar birgün bir arkadaşımın evindeyken bilgisayarda bi oyun gördüm galiba online desteğide vardı.
    oyunda size verilen bir top ve hedef var ve kullanabileceğiniz çeşitli alet edavat. mesela bi yerden top düüşerken altına koyduğunuz elastik kablodan zıplıyor oluşturduğunuz tahteravalli benzeri aygıta düşüyor buradan kayıp tek taraflı kepçeye giriyor filan filan ve sonunda hedefte. işte bu oyunun ismi lazım nasıl aratacağımıda bilemedim bilenler varsa lütfen yardım etsin.

oyun hatırladığım kadarıyla beyaz bir ekran da ve altta seçebileceğimiz alet yada araçların olduğu bir görüntüye sahipti. arkadaştan ismini almıştım ama kayettim kendisiylede çok fazla samimi olmadığımdan şimdi nerde napıyor bilmiyorum yani oyuna ulaşabileceğim tek yol burası görünüyor yardımlarınızı bekliyorum

• bu forumun ne kadar büyük olduğu bir kez daha çıktı hepinize teşekkürler. Armadillo Run adlı oyun du galiba cevap veren herkese teşekkürler iyiki varsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.