Şimdi Ara

Bileklik Yapma Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir bileklik kolye gibi takılar yapmak istiyorum. Takıları hobi amaçlı hazırlamak istiyorum ama bileklik ipine bir kaç boncuk takmak gibi basit bişey de olsun istemiyorum. İnternette küçük rengarenk bantlardan bileklik yapmayı sağlayan bileklik yapma seti diye bi ürün buldum. Fotoğraflardaki bileklikler çok iyi görünüyor. Daha önce bu yada buna buna benzer bir ürün kullanan oldu mu? Tavsiye eder misiniz?

• görmüştüm ancak almadım çok tuzlu bir şey değilse almayı düşünürüm
    ucuzsa denemek için al tecrübe edinmiş olursun site linki atar mısın
  • Yok çok pahalı bişey değil ama daha önce takı tasarlama tecrübem olmadı becerebilirmiyim bilmiyorum. Ama dediğiniz gibi sanırım denemek lazım.
    http://www.nettpazar.com/bileklik-yapma-seti
     Bileklik Yapma Seti

• google'da paracord bileklik diye görsellerde aratında o örgü modelinde ben de anahtarlık, bileklik tarzı şeyler yapmaya karar verdim. Askerdeyken bot bağından anahtarlık yapan arkadaşım vardı ilgimi çekmişti fakat öğrenmemiştim. Nette aratınca yapım tekniğini gösteren siteler var. Malzemeler yurtdışı sitelerde neredeyse bedava ama türkiyede çok pahalı. çinde 2 dolar olan bileklik burada 30 tlye satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 29 Haziran 2014; 21:48:10 >
  • Nette baya ilginç modeller yapanlar olmuş. Ama asıl malzemeyi nerden temin ederiz bulamadım. Bir de kimi modellerde dediğiniz gibi ayakkabı bağcığı gibi kalın ama basit ipler kullanılmış. Öyle bir bobin ip alıp denicem bakalım. Sonuç alabilirsem paylaşırım burada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müzik seti tavsiyesi.
    13 yıl önce açıldı
    Mikro Müzik Seti Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.