Şimdi Ara

Bileklerim çok ince (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
29.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Boyun 4 yilda sadece 1-2 cm uzadiysa kemiklerinin gelismesi tamamlanmistir artik. Yine de bir doktora sor ancak pek umitli olmani tavsiye etmem. Benim mesajlarimdan bileklerin kalinlasmasinin kolay bir sey oldugu sonucu cikmasin. Gercekten zor bir sey ve sonuc almak icin neredeyse her seyi dogru zamanda dogru bir sekilde yapmaniz gerekiyor ki o sekilde bile kalinlasacagi garanti degil.

    Sana tavsiyem bilegini fazla kafana takmaman ve onkola yogunlasman. Saglam bir onkol ve ince bir bilek daha estetik durur cogu zaman.

    Iyi geceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 23 Temmuz 2011; 0:44:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Einstein


    quote:

    Orijinalden alıntı: Y!g!T


    quote:

    Orijinalden alıntı: Einstein

    Yukarıda arkadaş demiş o kiloyla kalın bilekli olmayı mı düşünüyorsun diye. Benim daha uzun boylu aynı kilolarda bir arkadaşım var onun bilekleri daha kalın. Bilek kalınlığıyla kilonun hiç bir alakası yoktur. Çoğunlukla genetik biraz da beslenmeyle alakalıdır. Dediğin gibi ön kol genişletirsin bilek inceliği pek göze batmaz. Benim de bileğim 14,5 cm ancak benim için hiç sorun olmadı. Eğer ön kolu geliştirmek istiyorsan pspfreak'in dediği hareketi yapabilirsin ayrıca aynı şekilde dizine koyup dambılı kapı kolu çevirir gibi sağa sola çevirirsen de bileğini güçlendirir. Eğer bileği eklem yerinden güçlendirmek istiyorsan barfiks ve şınavı öneririm.


    Bileklerin ne kadar kalin oldugu aslinda genetik degildir. Genetik olan sey kemik yapisidir(bone structure). Bilek cevresinde gelistirilebilecek pek kas olmadigi icin bilek kalinligi genel olarak kemiklerin ne kadar iri olduguyla baglantilidir. Iri kemikli birinin ufak kemikli birine gore baslangicta bilekleri daha kalindir. Genetik sadece buraya kadar etki gosterir.

    Vucut gelistirme(daha cok guclenmeye dayali vucut gelistirme-powerlifting-) ve iyi bir beslenmeyle kemikleri ve bilek etrafindaki baglari(ligament) gelistirmek mumkun. 16-19 yaslari arasinda bilegini 2.5 cm kadar gelistirmis biri olarak soyluyorum bunu. Bende o yastan sonra pek bir gelisme olmadi ama 20-21 yasina kadar gelisme gosterenleri gordum.

    Ayrica vucut gelistirmenin kemikleri gelistirdigi/guclendirdigi ve yaslilarda gorulen osteoporosis hastaligi riskini azalttigi yapilan arastirmalarda gorulmustur.

    http://www.naturalnews.com/010528.html


    Ben güçlendirmiyor demiyorum. Sadece kalınlaştırmıyor diyorum. Sende olan da ergenlikte olan bir gelişme. Yani boy uzaması gibi normal bir şey. Baskı gördükçe kemik kalınlaşması denilen olayı da biliyorum. Ancak onun için çok ağır çalışmalar lazım. Misal demircilerin demiri dövmesi sırasında anlık büyük basınçlarla kemiklerde küçük çatlaklar oluşur. O çatlaklar dolarak zamanla bilek kalınlaşır. Ancak vücut geliştirmede kalınlaşmaktan çok sertleşme ve güçlenme olur. Kalınlaşma kolay kolay olmaz.

    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/nce-bilek-problemi-t12059.html


    kaynakda yakıyor hani
    vücut geliştirmede ağır kilolarla yapıldığı için kalınlaşma olur bilip bilmeden konuşma karşında canlı örnek duruyor 3-4 cm kalınlaştı spora başladıktan sonra
  • 17 yaşında ve bilekleri kalın biri olarak sana tavsiyem kilo al boyuna göre kilon çok az kilonu 60 ile 67 arasında tutarsan bilekelrinde gelişme görürsün çok aşırı efor sarfetme kalınlaştırayım diye kas yapmaya kalkma daha iğrenç bir görüntü çıkar karşına bol bol et ye kemik suuy iç
  • Forearm- On kol-bilek egzersizleri yapmalisiniz...
    Detayli ve on izlemeli hareketleri asagidan takip edebilirsiniz.
    http://www.bodybuilding.com/exercises/finder/lookup/filter/muscle/id/2/muscle/forearms

    Benim tavsiyem evde de rahatlik ile calisabileceginiz asagidaki urunu temin etmeniz. On kol ve bilek guclendirici ben cok faydasini gordum.Tr de bulamayabilirsiniz.
    http://www.bodybuilding.com/store/aa/forearm.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Actionnn

    17 yaşında ve bilekleri kalın biri olarak sana tavsiyem kilo al boyuna göre kilon çok az kilonu 60 ile 67 arasında tutarsan bilekelrinde gelişme görürsün çok aşırı efor sarfetme kalınlaştırayım diye kas yapmaya kalkma daha iğrenç bir görüntü çıkar karşına bol bol et ye kemik suuy iç


    Hocam sen naptın ya benim boy 1.81 kilo 50 49 a düşcek diye korkuyom tam 50 de.Her tarafımdan kemik fışkırıyo. Normalde herkesin dirseğinde çıkıntılı görünen iki kemik oluyo biri görünüyo biri kimse de genlde görünmüyo bende iki dirsek varmış gibi sürekli biyerlere çarpıyom çıkıntı olmuş et olmadığından. Yaş 18. Bi arkadaş var benim bacağımın üst kısmı(dizin üstü kalın olan yer) o arkadaşın üst kolu kadar. Bilekleri yanyana koyuyoz benimkinden üçtane kol çıkar onun bi koldan.
  • Valla bilek kolay kolay kalinlasmiyor, ben spora basladigimda bilek 15cm, kol 30cmdi, simdi bilek hala 15cm , kol oldu 34cm falan. Hic takinti yapmaya gerek yok, hatta kolu daha kalin gosteriyor ince bilek.

    Birde yag seklinde kilo alinirsa bilek kalinlasiyo yagdan, ama kas kutlesi artitrark kilo alinirsa pek fazla etki etmiyor, en azindan benim acimdan oyle.
  • Hocam bilekler güçlensin diyorsan el yayı şart. El yayı ile istediğin kadar çalışabilirsin.Bilek kalınlaşır.Tabi bilek biraz daha kalınlaşsın istiyorsan'ye devam
  • vlla bilekerinizde doğal bir görüntü ve kalınlaşma istiyorsanız kırmızı eti v kemik çorbasını eksik etmiyeceksiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pspfreak


    quote:

    Orijinalden alıntı: ali277

    Gerçekten inceymiş kol bölgesi için kas yapma hareketleri var oraları geliştirirsen inceliği göze batmaz

    +1

    Yapabilcegin en basit wn sade hareketi soyliyim sana

    Otururken eline bi dumble al avucicin yukari bakicak sekilde dizinin ustune koy sag elde tutuyosan sag dize solla tutuyosan sol dize.Sonra bilegini dizinden disari uzat ve dumble i yavas yavas asagi indir sonrada yukari kaldir. Yani diz bi destek platformu olsun ve sadece bilegini oynat. 8 tekrar yap mola ver 8 tekrar daha yap yani 8*4 ten mola vere vere yap.

    Farki yavasta olsa hissediceksin ama sadece bileklerine odaklanma yoksa hergun onlara takildigin icin hic gelismiyomus gibi gelir


    />
    />
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum nedir ?

  • Reis düzeltin mi noldu bende dahiliye doktoruna gidicem benimde aynı 18 yaşında çocuk gibiym nolur cevap yaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barman B kullanıcısına yanıt

    Reis naptn 10 yıl olmuş ggelistin mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.