Şimdi Ara

BİLEK KASI İÇİN NE YAPMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• BİLEK KASI İÇİN NE YAPMALIYIM
  • Kayra’ya sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

BURALARIBİLEK KASI İÇİN NE YAPMALIYIM DA ÇALIŞTIRIRMI

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

BURALARIDA ÇALIŞTIRIRMI

Alıntıları Göster
    ewt

• Bilek inceliği,kalınlığı genetiktir ama üstteki arkadaşın gösterdigi bölge için bir çok hareket var,onlara internetten ulaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

ewt

Alıntıları Göster
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XHellsing

Bilek inceliği,kalınlığı genetiktir ama üstteki arkadaşın gösterdigi bölge için bir çok hareket var,onlara internetten ulaşabilirsin.
    O BENİM BİLEĞİM :)
  • Ne gerek var 16 cm bileğim ile mutluyum
  • bilek kastır büyümez bildiğim kadarıyla. senin gösterdiğin yere önkol/forearm deniliyor. avucunu yüzüne çevirip yumruk yap, ve bileğinden aşağı yukarı doğru hareket ettir. görürsün zaten önkolundaki kasların hareket ettiğini. aynı şeyi eline ağırlık koyarak yaparsan önkol çalışırsın. statik egzersizler de çok işe yarıyor ön kol için. ağır bir şeyi kolun dirsekten 90 derece iken uzun süre tutmayı dene. ön kol patlar uçar gider. bir keresinde televizyon taşımıştım. televizyon elimde hopluyordu merdiven aşağı indiriyorduk. ve tutabileceğim bir yeri de yoktu üstelik yazdı elim terliydi ve kayıyordu. televizyon da küçük bir şey değil tüplüydü ve büyüktü bayağı. üstelik para karşılığında da yapmıyordum. herifin tekine yardım edeyim dedim ettikten sonra en az yarım saat sövdüm. ön kolumu hiç o kadar pump olmuş görmemiştim. elimi bile kanatmıştı televizyonun hoplaması.

• ağır çekiç kullanmak, mala kullanmak tarzı işler de zorluyor baya. veya hilti vs kullanmak.
  • Dumbell press + kardiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 19 Mayıs 2018; 14:6:29 >
  • Verilmesi gereken cevap: mastürbasyon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.