Şimdi Ara

Bilek Güreşi Taktikleriniz Var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kesin galibiyete ulaştıracak taktikleriniz var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• rakiple düz bilekle başlayınca bilğei üstten bükerek karşı baskı yap adam senden güçlü olsa bile devirirsin kolu adamın eli yere gelince büyük ihitmal bileği değmeyecektir tam bilek noktandan karşı adamın aynı bilek noktasına baskı yap yenersin

kas felan hikaye bilek güreşi için bileğin güçlü olması lazım 65kg'yim 100kglik bileği benden kalın adamları yeniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: insansıvarlık

rakiple düz bilekle başlayınca bilğei üstten bükerek karşı baskı yap adam senden güçlü olsa bile devirirsin kolu adamın eli yere gelince büyük ihitmal bileği değmeyecektir tam bilek noktandan karşı adamın aynı bilek noktasına baskı yap yenersin

kas felan hikaye bilek güreşi için bileğin güçlü olması lazım 65kg'yim 100kglik bileği benden kalın adamları yeniyorum

Hah işte bendede güçlü bilek varda taktikle yenen bir kişi çıktı kesinlikle böyle yapıyordu oda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 17 Aralık 2015; 21:18:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

quote:

Orijinalden alıntı: insansıvarlık

rakiple düz bilekle başlayınca bilğei üstten bükerek karşı baskı yap adam senden güçlü olsa bile devirirsin kolu adamın eli yere gelince büyük ihitmal bileği değmeyecektir tam bilek noktandan karşı adamın aynı bilek noktasına baskı yap yenersin

Hah işte bendede güçlü bilek varda taktikle yenen bir kişi çıktı kesinlikle böyle yapıyordu oda

Aynen. İster fiziksel ister fiziksel olmayan kavga,güreş,bilek güreşi,dersler vs.vs. aklına gelebilecek herşeyde beyin önemli dostum işin inceliğini bilip beynini kullanmadıktan sonra güç ne işe yarar.

Derslerde zeki olursun çalışmazsın hiçbişey elde edemezsin.

Bilek güreşindede güçlüsündür ama çalışmış işi bilen bi adam gelir devirir. Bu işler böyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.