Şimdi Ara

Bilek Destekli Mouse Pad'ler İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aksaray
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bileğinize değer veriyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.
    *İnce ve kullanışlı tasarım.
    *Bileğinize desteği sayesinde zarar vermez.
    *Toplu ve optik bütün mouselarla uyumludur.
    *Madde: Foam-rubber.
    *Boyut: 23cm x 20cm.
    *Renk: Mavi veya Siyah

Ürün Rengi: Mavi Fiyatı: 2.90 TL

Sahibinden:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-bilek-destekli-mouse-pad-mavi-79373707/detay/
    Ürün Rengi: Siyah Fiyatı: 2.90 TL

Saihibinden:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-bilek-destekli-mouse-pad-siyah-79373574/detay/

Elimde toplam 6 adet vardır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 18 Mayıs 2012; 21:36:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Addisonunki ile aynı kalitedemi ve byuklugude aynı ise ben almak isterin.hatta 5-6 tane alayım daha iyi hediye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oshinankara

Addisonunki ile aynı kalitedemi ve byuklugude aynı ise ben almak isterin.hatta 5-6 tane alayım daha iyi hediye ederim.

İçerisinde jel madde yok bendeki ürünlerde zaten o tür ürünler 2-3 Dolardan başlıyor bu fiyata zor. Ancak bu fiyata bulabileceğiniz en iyi modellerden birisidir deyim. Stok miktarları ilanlarda var.

• Kargo indirimi varmı, veya kargosuz gönderim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Kargo indirimi varmı, veya kargosuz gönderim ?

Toptan satan birisi olmadığı için kargo şirketleriyle bir anlaşmam yok ama hangi kargoyla ne şekilde ucuz yollayabileceğimi söylerseniz yollarım o şekilde. Elimde toplam 9 adet var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 28 Mart 2012; 22:57:56 >

• Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

Hayırlı satışlar.

Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip yakın zamanda dönücem aksilik çıkmazsa
  • bende jelli olan var gerçekden bileğimin iç tarafında hafif şişlik olmuşdu şan bakıyorumda ondan eser yok :) ama sol elimde hala var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevCheliosq

bende jelli olan var gerçekden bileğimin iç tarafında hafif şişlik olmuşdu şan bakıyorumda ondan eser yok :) ama sol elimde hala var :(

Benim bileğin durumu çok daha vahimdi 3-4 aydır bundan kullanıyorum eskisi gibi değil artık ama gene var şişlik. Çok kötü bir şey ama bakan sakat sanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

bende jelli olan var gerçekden bileğimin iç tarafında hafif şişlik olmuşdu şan bakıyorumda ondan eser yok :) ama sol elimde hala var :(

Benim bileğin durumu çok daha vahimdi 3-4 aydır bundan kullanıyorum eskisi gibi değil artık ama gene var şişlik. Çok kötü bir şey ama bakan sakat sanıyor.

hocam benim o kadar deilde bi çıkıntı gibi birşey var böyle nasıl desem beyaz birşey :D seninki baya vahimmiş :( inş. geçer dostum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

hocam benim o kadar deilde bi çıkıntı gibi birşey var böyle nasıl desem beyaz birşey :D seninki baya vahimmiş :( inş. geçer dostum

Benimki de o kadar işte kemik kabarmış gibi bir durum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.