Şimdi Ara

Bildirim Merkezine Gelen Bildirimler Hk. Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,yapmak istediğim şeyden hemen bahsedeyim.
    Whatsapptan ve normal sms şeklinde gelen mesajların bildirimlerinin kilitli ekranda görünmesini istemiyorum ama bildirim merkezini yukarıdan aşağı indirince "bildirim merkezi"nde görünmesini istiyorum.
    Tam olarak hangi ayarların yapılması gerektiğini bir türlü bulamadım dünden. Dün hangi ayarları yaptıysam bi ara anlattığım şekilde oldu telefon kilitliyken whatsapptan msj gelince ses çıkıyodu ama ekranda hiçbişey göstermiyodu, home butonuna bastıktan hemen sonra yukarıdan bildirim merkezini açtığımda gelen whatsapp msjının veya normal sms'in kimden geldiğini ve msj'ın bi kısmını gösteriyodu. Fakat dün Whatsapp güncellemesi yaptım şuan istediğim şekile getiremedim bi türlü. ya killitli ekranda gösteriyo yada hiç biyerde(kilitli ekran ve bildirim merkezi) göstermiyo sadece bildirim sesi çıkıyo.
    Yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler







  • Ayarlar-Bildirimler-İstediğin Uygulama-Kilit Ekranında Göster seçeneğini kapat bitmiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smile75 kullanıcısına yanıt
    Olmuyo iste hocam ilginç bi şekilde dediğinizi bende denedim ama o şekilde yapınca bildirim gelince ses çıkıyo,bildirim merkezine bakınca hiç bşey görünmüyo
  • alptug.55 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şu an denedim, kendime de mesaj attım oluyor. Ses çıkıyor, kilit ekranında yok ama bildirim ekranında var. Dediğim yerden bildirim ekranında Son 1, 5 ve 10 Öğe göster denilen bir yer var oradan öğe göstermeyi seçeceksiniz eğer seçili değilse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smile75 kullanıcısına yanıt
    Allah Allah delirecem ya, valla kardeşim şuna ayarlar tam dediğin gibi ama görünmüyo hala.son 5 öğe seçili hatta şuan
    Hocam "Ayarlar > Bildirim merkezi"nin ekran görüntüsünü daha sonra da aynı sıralama altındaki "Whatsapp" uygulamasının ayarlarının ekran görüntüsünü atabilir misin?
    Bi de whatsapp uygulamasının kendi ayarları var uygulama içinde acaba ordaki ayarların etkisi var mıdır? bi de oranın ekran görüntüsünü atabilir misin?
    Hırs yaptım dünden beri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.