Şimdi Ara

Bildiğiniz Tüm Online Dersleri Unutun K... H...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar önceden aldığım koray hurmanın fizik seti hakkında bir gönderi atmıştım. ve yavaştan izlemeye başladım. adam en ufak işlemleri bile elindeki araç gereçlerle göstererek kanıtlayarak yapıyor. isterseniz bakabilirsiniz. ve iki mekanik tüm dersleri için 60 tl. çok az bir para isterseniz inceleyebilirsiniz. (Koray Hurma -www.fiziktv.com.tr )

- matematiği ilgilendiren konularda değinmeden geçmiyor. anlatıyor. ertan hoca da da vardı aynı olay. bu hoca derse daha iyi giydiriyor.
    - çalıştığı üniversite ve sahip olduğu bilgi birikim fark ediliyor.
    - eksi olarak belki birçoğunuzun dikkatini toplayabilir ama bazı ses efektleri pek olmamış.
    - birçok sayısalcının 300den aşağı dersi yokken işi para için yapmadığı belli oluyor. video servis sağlayıcısının entegresi ertan sinan şahinin ve behzat hocanın sahip olduğu vidmoly den daha güzel ve playlist mantığında ilerleyebiliyor.
    - çok fazla araç gereç var.
    - pdfden ders anlatmıyor. ve çok fazla edit olayı var. sizin normalde hızlandıracağınız çizim yerlerini kendisi yumuşak hızlandırma işlemiyle hızlandırmış çok hoş
    - yukarda bahsettiğim olaydan dolayı ders akıcı halde (Dersin akışını bana göre bozan tek şey aradaki tink tink ses efektleri ki bu çoğunuz için bir artı olabilir.)
    (en basitinden izlediğim ilk 3 dersinde bile normalde yayların iki farklı yere asılarak iple iki yayın asılmasına seri bağlı hali diyordum. ama anladığım kadarıyla direkt iki yayı bodozlama birbirine geçirirsek de seri bağlı oluyormuş. binevi kalınlığını arttırıyormuş gibi.)

//bu kadar iddialı bir şekilde bahsetme sebebim çok fazla bilinmemesi ve pr'ının olmaması. bu forumda belki duymak istersiniz dedim. ve üzgünüm Koray hoca değilim :/ //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E9B73467 -- 2 Eylül 2020; 22:34:47 >

• Aslında fiziğin gerçekte böyle öğrenilmesi gerekiyor sonrada o ihmal ettiğimiz şeylerin uzun uzun tartışılması gerekiyor hoca çok taktir edilesi bir iş yapmış lakin bu sistem maalesef üniversite sınavına pek uygun değil pdf mantığı en iyisi dersler için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.