Şimdi Ara

Bildiğiniz HS hizaları nereler ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela ben Dust2 de Turuncu kutuların kenarında X işareti olur ona göre aim ayarlarım cogunlukla hs olur

• Arkadaşım boyle sacma sapan başlıklar acarak Coutner-Strike ogrenilmez hiç mi anlamıyorsunuz şu oyundan anlamıyorum...

HS Hizası diye birşey yoktur, zaten her mapde 1 kere bile oynamış adam crosu hangi yukseklikte tutarsan kafa hizası olur bunu bilir bunu bilmesen bile insanda zeka diye birşey vardır bu bilir...Yapacagın şey boyle sacma sapan hiza cizgisi filan bulmakla ugraşmayıp crosu hep üst tutup asla indirmeyip adamın kafasını izleyerek hs atmaktır ve sonra mükemmel aime kavusursun bu işlerde çizgi filan hikaye
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

Arkadaşım boyle sacma sapan başlıklar acarak Coutner-Strike ogrenilmez hiç mi anlamıyorsunuz şu oyundan anlamıyorum...

HS Hizası diye birşey yoktur, zaten her mapde 1 kere bile oynamış adam crosu hangi yukseklikte tutarsan kafa hizası olur bunu bilir bunu bilmesen bile insanda zeka diye birşey vardır bu bilir...Yapacagın şey boyle sacma sapan hiza cizgisi filan bulmakla ugraşmayıp crosu hep üst tutup asla indirmeyip adamın kafasını izleyerek hs atmaktır ve sonra mükemmel aime kavusursun bu işlerde çizgi filan hikaye

+1
  • quote:

Arkadaşım boyle sacma sapan başlıklar acarak Coutner-Strike ogrenilmez hiç mi anlamıyorsunuz şu oyundan anlamıyorum...

bu adamın üslubu sert amma söyledikleri genelde dogru yani , daha yumuşak bi dille anlatılabilir

• HS Hizası diye birşey yok diyen arkadaş oyundan zerre anlamıyordur bana göre... Hemen her mapte böyle yerler var biraz araştırırsan görürsün ki HS i kolaylaştırmak için bir çok mapte yol gösterici işaretler çizgiler konulmuştur... Benim dedigim Turuncu kutulara bakarsanız uzaktan net olarak X işaretini görürsünüz aimi o noktaya alırsanız da sıktıgınız mermi HS olur.
  • HS Hızasını Tam Açıklayamamışsı Kenshi darkswordman klasik darkswordman zaten eline verdimi açığı obaa
  • Evet tam acıklayamadım çünkü bende yeni ögrendim böyle bi nane nin oldugunu Ama araştırıyorum baya yerler ögrendim... Anladım ki cs tam bir ezber oyunu adam nereye ne zaman mermi sıkıcagını ezberlediginde yolun yarısını geçmiş oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşım boyle sacma sapan başlıklar* acarak Coutner-Strike ogrenilmez** hiç mi anlamıyorsunuz şu oyundan anlamıyorum***...

HS Hizası diye birşey yoktur, zaten her mapde 1 kere bile oynamış adam crosu hangi yukseklikte tutarsan kafa hizası olur bunu bilir bunu bilmesen bile insanda zeka diye birşey vardır bu bilir****...Yapacagın şey boyle sacma sapan hiza cizgisi filan bulmakla ugraşmayıp***** crosu hep üst tutup asla indirmeyip adamın kafasını izleyerek hs atmaktır ve sonra mükemmel aime kavusursun bu işlerde çizgi filan hikaye
    *Zaten maşallah her gün süper yararlı başlıklarını görüyoruz.(Başlık AÇMAK da ne demekse...)
    Yorumların desen, çiçek gibi, mis mis...
    **Sor bakıyım amaç öğretmek mi?
    ***Her yorumunda bu ifade var, tamam pes, bir anlaşmıştık aramızda, ful cs bölümü süzme lamer, anlatsana bize oyunu? Ya da başka bir soru: Anlatılabilir mi bir fps oyunu? Ne diyecen, d2 de şurdan sağa dön düz git ct base dönerken bana da bi soda al mı?
    ****Perspektif nedir bilir misin? Bu yorumun pek insanların zeka diye birşeyi varmış, ona pek mantıklı gelmedi de...
    *****Zaten biz forumca manyağız, nerede salaklık, gerizekalılık, servera girince ilk iş bir el ortalama kaç saniyede bitiyor onu bulmak, sonra mapteki karoları saymak, koşu yarışı, spray ile badana, her mapteki cross çizgisini bulma(ki zaten onu bulmak için o hizada adam vurmuş olmamız lazım ki bilelim..) falan zaten hobilerimiz.

Yani evde bilgisayarın başında haz mı alıyorsun nedir her konuya agresif cevap...

İnsaf yahu.

• Yazık genclık nelerın pesınde kosuyor.Usluplara bakınca usuluorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pijjozzy

Yazık genclık nelerın pesınde kosuyor.Usluplara bakınca usuluorum
    Üslübumda ne var söyle düzeltiyim abim.
  • @darkswordman arkadaşımız olayı anlatmış.. anlatmış ama bazılarımız anlamamış heralde..
    anlatsan bir türlü anlatmasan bir türlü arkadaşım.. adamı anlattığına pişman ediyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coming -- 26 Şubat 2009; 12:06:04 >
  • Ya şu CS yi çok kasıyorsunuz yok cfg yok duck yok aim yok bunny yok hs hizası yok şu yok bu. Bu ne arkadaş oyunun ruhuna aykırı doğasını bozuyo =) Girerim Cs ye nıckımı yazarım Mouse ayarını yaparım baglanır servera oynarım .Olay bu .Ama bakıyorum şuraya yok mouse yok cfg yok hs hizası yok skinler İyi oynamak için onlara umut baglamışsanız ne diyim size
  • quote:

Orjinalden alıntı: InFlames*

quote:

Orjinalden alıntı: Pijjozzy

Yazık genclık nelerın pesınde kosuyor.Usluplara bakınca usuluorum
    Üslübumda ne var söyle düzeltiyim abim.

yOK Kardesım sana demedım ben..Senın uslubun duzgundur saygılısındır her zaman

• Evet detaya gerek yok rahat oynamak lazım bu oyun beceri oyunu , derin mevzulara girmeyin ayrıca gereksiz şeyler bunlar gerçekten darkswordman iyi söylemiş ama sert söylemiş sakin yazabilirdi biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.dRe` -- 26 Şubat 2009; 13:07:36 >
  • benim bildiğim kadarıylada bu oyunda hs çizgileri denilen aim almayı kolaylaştıran noktalar var.Mesala dust2de sarı büyük kutuların çarpı ortaları küçüklerin üstünde çizgisi var zaten daha bir çok haritada bunlar mevcut.Ayrıca darkswordman ın söylediği
    quote:

"zaten her mapde 1 kere bile oynamış adam crosu hangi yukseklikte tutarsan kafa hizası olur"
    lafa katılıyorum.
  • Ayrıca infernoda Bomb basede ki kutuların boyu ile oyuncuların boyu eşit , yani kutunun en üst noktasına cross u sabitlersek hs almamız kolaylaşır ve tahminen crosu ne yukseklikte tutmamız gerektigini de anlarız. Ayrıca detaylara inmem diyen arkadaslar bilsin ki , kalifiye bir oyuncu olmak isteyenler detayları incelemek zorunda cunku bir yerlere gelen oyuncular bu oyunun en ince ayrıntılarını çözmüş oyunculardır...

Ayrıca ben 2001 den 2005 kadar devam edip , 3 sene oynamadım bu oyunu ve tekrar bu ocak ayında başladım , ilk zamanlar cs nedir bilmeyen biri gibi oynadıgım halde suan gerek cs videoları izleyerek gerekse böyle püf noktaları arastırarak gayet güzel kalbur üstü bir oyun oynuyorum , sanırım oynadıgım oyuna pek laf edecek kimse cıkmaz ve ben bu şekle 2 ayda sadece aksamları işten geldigimde oynadıgım oyunla geldim... Anlatmak istedigim araştırmadan ögrenmeden sadece connect 192.* yazıp baglanmak la bu iş olmuyor.
    Ayrıca kimse burda ahkam kesmesin , hiç biriniz ananızın karnında ögrenmediniz birşeyleri. Bilmemek degil ögrenmemek ayıptır , ben millet gibi bilmedigim birşeyin anlaşılmasından utanmam veya bi bok bilmedigim halde millet ayıplamasın diye biliyormus gibi de taklit yapmam , 24 yasında oldugum halde hala bu oyun hakkında birşeyler ogrenmeye calısıyorken 15-16 yasında yeni yetmeler bana cıkıpta cok bilmiş ayakları yapmasın lütfen. dogru olun adam olun kafi, fazlası biz dhkt oyuncularına lazım değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshi -- 26 Şubat 2009; 15:26:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

Evet detaya gerek yok rahat oynamak lazım bu oyun beceri oyunu , derin mevzulara girmeyin ayrıca gereksiz şeyler bunlar gerçekten darkswordman iyi söylemiş ama sert söylemiş sakin yazabilirdi biraz
    />

Beni deli eden de bu zaten, sert yazmasa biryerleri şişecek çok bişmiş cs üstadımızın.
    Hep bir havaları var ya, 'ben herşeyi biliyorum, siz bilmiyorsunuz, alın size gerçeği ban.gif!' modunda hep...

Kişiliğini merak ediyorum gerçekten...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

Evet detaya gerek yok rahat oynamak lazım bu oyun beceri oyunu , derin mevzulara girmeyin ayrıca gereksiz şeyler bunlar gerçekten darkswordman iyi söylemiş ama sert söylemiş sakin yazabilirdi biraz
    />

Beni deli eden de bu zaten, sert yazmasa biryerleri şişecek çok bişmiş cs üstadımızın.
    Hep bir havaları var ya, 'ben herşeyi biliyorum, siz bilmiyorsunuz, alın size gerçeği ban.gif!' modunda hep...

Kişiliğini merak ediyorum gerçekten...

+1 . gerçekten de öLe bi hava sezdim . sakin bi dille konuşuLabilirdi bence...

• quote:

quote:

Arkadaşım boyle sacma sapan başlıklar* acarak Coutner-Strike ogrenilmez** hiç mi anlamıyorsunuz şu oyundan anlamıyorum***...

HS Hizası diye birşey yoktur, zaten her mapde 1 kere bile oynamış adam crosu hangi yukseklikte tutarsan kafa hizası olur bunu bilir bunu bilmesen bile insanda zeka diye birşey vardır bu bilir****...Yapacagın şey boyle sacma sapan hiza cizgisi filan bulmakla ugraşmayıp***** crosu hep üst tutup asla indirmeyip adamın kafasını izleyerek hs atmaktır ve sonra mükemmel aime kavusursun bu işlerde çizgi filan hikaye
    *Zaten maşallah her gün süper yararlı başlıklarını görüyoruz.(Başlık AÇMAK da ne demekse...)
    Yorumların desen, çiçek gibi, mis mis...
    **Sor bakıyım amaç öğretmek mi?
    ***Her yorumunda bu ifade var, tamam pes, bir anlaşmıştık aramızda, ful cs bölümü süzme lamer, anlatsana bize oyunu? Ya da başka bir soru: Anlatılabilir mi bir fps oyunu? Ne diyecen, d2 de şurdan sağa dön düz git ct base dönerken bana da bi soda al mı?
    ****Perspektif nedir bilir misin? Bu yorumun pek insanların zeka diye birşeyi varmış, ona pek mantıklı gelmedi de...
    *****Zaten biz forumca manyağız, nerede salaklık, gerizekalılık, servera girince ilk iş bir el ortalama kaç saniyede bitiyor onu bulmak, sonra mapteki karoları saymak, koşu yarışı, spray ile badana, her mapteki cross çizgisini bulma(ki zaten onu bulmak için o hizada adam vurmuş olmamız lazım ki bilelim..) falan zaten hobilerimiz.

Yani evde bilgisayarın başında haz mı alıyorsun nedir her konuya agresif cevap...

İnsaf yahu.

kim o cs bölümüne lamer diyen?

• Yahu ama Cs Ezberle yok Cfg yap yok bunny zıpla hopla yok Duck yap falan bunlarla olmuyor aga oyna zevkini al çık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.