Şimdi Ara

Bilardoya başlıyorum taktik verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk gidisimde topu iskalamistim simdi vurmaya alistim biraz bunun taktigi teknigi nedir yardimci olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-127142DBC -- 27 Kasım 2015; 15:33:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Topa nişan almalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

Topa nişan almalısın

Evet bunu biliyorum :)

• Saat 16.00 da NTVspor da 3 bant şampiyonası var sSemih sayginer iile birol uuymaz karşılaşacak. İzle derim

• ince gör.
  • Deliği tuttur

• uzman.tv'de Semih Saygıner ile bilardo okulu başlığı altında eğitim videolari var,oradan doğru duruş tutuşun nasıl olduğunu ve vuruş çeşitlerini öğrenebilirsin.Tabii bol bol pratik yapman lazim ama en temel bilmen gereken şey doğru şekilde duruş tutuşdur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alın size taktik
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk oynarken vuracağın topu nişan al.sonra beyaz topun ortasına nişan al.çok hızlı veya çok yavaş vurma.deliğe girecek şekilde yumuşak vur.hızlı vurursan deliğin kenarına deyip çıkabilir.

• montla vur
  • olsada oynasam

youtubede güzel videolar var yabancı ve türk onları izleyebilirsin. burda biz anlatsakta sana pek faydalı olacağını sanmıyorum.

beyaz topun sağına vurursan beyaz sola gider sola vurursan sağa gider. (aynı şekilde beyaz top hedef topun sağına vurursa hedef top sola, soluna vurursa hedef top sağa gider) beyazın üstüne vurursan hedef topa çarpar ve ileri gitmeye devam eder. beyazın altına vurursan hedef topa çarpar ve geri gelir.

beyaz topa vururken abanma, ne kadar hızlı vurursan topun sapması o kadar artar ve hedefi şaşırır. yavaş kontrollü vurmayı dene. kendine göre ıstaka seç. eldiven kullan. sol ayak ilerde sağ ayak geride olacak. ıstakanın üstünden bakıp hedef alcaksın.

aklına takılan olursa sormaktan çekinme. tek sevdiğim spor bilardodur. basketbol futbol vs sevmem pek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• P=m.V
    P1=P2

Bunlari unutma, gerisi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 2 Aralık 2015; 13:48:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana en önemli tavsiye ustalaşıncaya dek pike çekme.Bazı bilardo salonu sahiplerinin malı çok değerlidir olay bile çıkarır bu yüzden haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldarion -- 2 Aralık 2015; 13:51:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

olsada oynasam

youtubede güzel videolar var yabancı ve türk onları izleyebilirsin. burda biz anlatsakta sana pek faydalı olacağını sanmıyorum.

beyaz topun sağına vurursan beyaz sola gider sola vurursan sağa gider. (aynı şekilde beyaz top hedef topun sağına vurursa hedef top sola, soluna vurursa hedef top sağa gider) beyazın üstüne vurursan hedef topa çarpar ve ileri gitmeye devam eder. beyazın altına vurursan hedef topa çarpar ve geri gelir.

beyaz topa vururken abanma, ne kadar hızlı vurursan topun sapması o kadar artar ve hedefi şaşırır. yavaş kontrollü vurmayı dene. kendine göre ıstaka seç. eldiven kullan. sol ayak ilerde sağ ayak geride olacak. ıstakanın üstünden bakıp hedef alcaksın.

aklına takılan olursa sormaktan çekinme. tek sevdiğim spor bilardodur. basketbol futbol vs sevmem pek

Altina vurmaya calisinca top yan masadaki adamin kafaya carpiyor :D hafif alta vurmayi denedim geri gelmedi bu sefer şaka bi yana baya çözdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

Sana en önemli tavsiye ustalaşıncaya dek pike çekme.Bazı bilardo salonu sahiplerinin malı çok değerlidir olay bile çıkarır bu yüzden haberin olsun.

Elimizi masaya koymadan her vurus bizim zararimizaymis 1000tl edermis masaya zarar vermek oyle dedi salonun sahibi

• yan masaya uçurmayı nasıl becerdin

topun biraz altına sert vurunca geri gelir söylediklerim işe yaradı mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

yan masaya uçurmayı nasıl becerdin

topun biraz altına sert vurunca geri gelir söylediklerim işe yaradı mı ?

Altina sert vurmaya korkuyorum iste bazilarini biliyodum denicem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.