Şimdi Ara

bıktım usandım bu hayattan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllardır bok gibi bir hayat yaşamaktan bıktım. artık ne hayattan zevk alabiliyorum ne de çabalamaya değer bir şey görüyorum. 22 yaşına geldim sevgiliyi gectim sohbet ettiğim kız arkadaşım olmadı. tip yok, ağzım laf yapmiyor. yillarca evde boş boş oturdum. Çevremdeki herkesten çok kitap okumusumdur simdiye kadar ama onlar da hic bi halta yaramiyor. tek bi tane arkadasim yok konusacak. psikiyatriste gittim faydasu olmadi. psikologa gittim senin sosyal fobin ileri seviyede dedi tekrar psikiyatriste yolladi. derdimi anlatacağim kimse kalmadı. Nereye gidiyim ulan ben. illa ki intihar mi etmem lazım. ben böyle bi hayatı yaşamak istemiyordum arkadaş neden yarattı allah beni. sürekli çile çekmek zorunda miyim ben. bu yaşimda saclarim döküldü dertten tasadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herşey senin elinde eve alıştırmışsın kendini

• eve alistirmadim. sosyal fobim var. bu yüzden psikiyatri bu yüzden gittim zaten.

• Bana da her şey boş geliyor etraftaki insanların gereksiz samimiyetleri davranışları vb eve kapıyorum kendimi hiçbir şey yapmadan yatıyorum tüm gün
    bitki gibiyim huzursuzum yaşamaya dair isteğim yok hayat adaletsiz ölmeyi bekliyorum

• Antidepresan kullanıyor musun bende de sosyalfobi vardı

• İşe gir çalış mayış verirler hemide 1300 gayme.

• Yavaşça nicke bakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bıktım her şeyden
    8 ay önce açıldı
    Yaşamdan Bıktım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslansinkaplansinhaci

Antidepresan kullanıyor musun bende de sosyalfobi vardı

Evet kullaniyorum.

• Hacı ne kullanıyorsun ? Aynı şekilde sosyalfobim benim de var hafiften bunu utanacağım şeyleri yaparak hafif azalttım hala kendim olamıyorum sessiz ve ağırbaşlı gözüküyorum ama öyle değilim garip be hacı

• quote:

Orijinalden alıntı: aslansinkaplansinhaci

Hacı ne kullanıyorsun ? Aynı şekilde sosyalfobim benim de var hafiften bunu utanacağım şeyleri yaparak hafif azalttım hala kendim olamıyorum sessiz ve ağırbaşlı gözüküyorum ama öyle değilim garip be hacı

Paxil kullaniyorum. faydasini görmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.