Bildirim
bıktım bu vac hatasından(SS li)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bendede böyle hata veriyordu çözümü şöyle hallettim.
Çözüm : Steam'a sağ tıklayın özelliklere girin , uyumluluk sekmesinden Bu programi yönetici olarak çalıştır'a tıklayın uygula diyip çıkın.Steami başlangıc uygulamalarindan devre dışı birakin.Pc açıldığında kendiniz yönetici olarak çalıştırın.
İyi oyunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
idle master kullanıyor musun -
kullanmıyorum. oyundan goruntu ayarlarından coklu cekridek kullanımını tekli yaptım dediğinide yaptım officede bi oyun attım rekabetçi atmadı walla. inş göyle gider teşekkürler. -
Bu hatadan sonra tarayıcadan gelen sayfada hemen aşağıda bir program listesi oradakilerden herhangi birini kullanıyor iseniz o uygulamayı kaldırın birde uyumluluktan steami yönetici olarak çalıştırın.Bende aynı hatayı alıyordum ccleaner vardı.Kaldırdım ve steami yönetici olarak çalıştırmaya başladıktan sonra hata gelmemeye başladı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X