Şimdi Ara

Bıktım bu İşverenlerden !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam yaş ilerledikçe iş bulman daha da zorlaşıcak biryerden başlarsın inşallah güzel bir iş bulursun.Olmadı otellerde yatılı kalarak da çalışabilirsin.
  • @Kronik Enerji seni çok iyi anlıyorum inan benimde yaşadığım şehir küçük ve işsizlik hat safhada doğuda bi memleketteyim iyi işlere girenler girdi zamanında naısl yapıyorlar bilmiyorum ya dönen büyük bi torpil var yada benim ağzım çok açık bende 29 yaşındayım yaş geçti iş bulamadın triplerinde değilim ben artık umrumda değil niye iş sahibi oluruz evlenelim hayatımız düzene girisn evlenmessin işede gerek kalmaz.

Memurluk yada kendi işin dışında hiçbişe yapılmaz hadi bi işe giridm diyelim 5 yıl sonra işten çıkarıldım 29 yaşındayım 34 yaşında işten çıkarılsam peki o zaman ne yapacam ? Fakirlikten korkmayın ya kafanız rahat olsun günlük 10 milyona yaşayın bunu söylüyen benim zamanında iş bulamadım diye ağlayan adam yani ben iş var evet bi gsm operatörüde beni işe çağırdı ama gitmedim boşbeleş geziyorum ve kpss hazırlanıyorum evet mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Who is your daddy?

Artik o kadar yoruldum ki be hocam. Insanlara gram guvenim kalmadi disari cikiyorum diyorum vay arkadas ne boktan bir sehir ne boktan insanlar benim ne sucum vardida boyle bir yerde dunyaya geldim calisiyim diyorum yok is yok amele ariyorlar 800 tl e dedigin gibi somurulcek esek ariyorlar 20 yasindayim daha universite kazanamadim neden mi hayallerim var benim ben burada okumak istemiyorum insanlarini gordukce lanet okuyorum su hareketlerini su davranislarini vay diyorum bunlar insanda ben neyim acaba o kadar mutsuz ve sefil durumdayim ki hic bir yere tutunamadim yoruldum bunaldim biktim agliyamiyorum mutsuzmuyum hemde cok kalbim olmus. Ben o insanini vatanini devletini seven insan simdi hepsine lanet okur bir hale geldim suriyelilerin bedavaya girdigi uniye benim kapisina yaklasmam bile yasak neden mi ? cunku ben Turkum Turkum bu ulkede dogmam.

Sabret abi, bir gün istediğin konuma ulaşabileceğin umuduyla sabret. Sağlıklı bir bedenle yanında olan ailen ile şükret. Pes etme, ettiğin an elinde hiç bir şey kalmayacağını unutma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.