DERS DERS DERS ULAN YEDIM KAFAYI TEK DİNLENMEM 1 BÖLÜM KURTLAR VADİSİ İZLEMEK ONDA DA ÇAKIR ÖLÜNCE HİÇ SARMIYO BENİ AMA NAPİM DEVAMMM ULAN CERRAHPAŞALI Bİ KAFAYI DAGITIYODUK ONU DA MAHVETTIN ÖLME CAKIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SAKIN ÖLME CAKIRRRRRRR KÜRT BEDO ÖLDÜ FREUD FETHI ÖLDÜ ÜSTÜN KISA ÖLDÜ |
BIKTIM BIKTIM DERSTEN KAFAYI YEDİM

-
-
ölme çakır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece ölüler görür -
Meral Gandalfa silah çekiyor. Nesrin Merali öldürüyor. Necmi ruslarla pusu kuruyor. Polat Sırpı öldürüyor. Erdalı Hüsrev Ağaya teslim ediyorlar. Necmiyle Rus ortağa operasyon yapılıyor. Necmiyi omzundan vurup denize atıyor. Aslan Amca Necmiyi paketliyip sorguluyor ama Aslan Amca ölünce düzenekle Necmi havaya uçuyor. Sonra Polatla Abdül Aslan Amca'nın evinde karşılaşıyor. Polisten kurtuluyorlar. Sonra Palayı otelde paketliyorlar. Haloyu kaçırıyorlar. Sonra Pala Seyfo Dayı'yı öldürüyor. Pala'ya beton döküyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brosbeforehoes -- 12 Ocak 2021; 19:4:5 > -
quote:
Orijinalden alıntı: brosbeforehoesMeral Gandalfa silah çekiyor. Nesrin Merali öldürüyor. Necmi ruslarla pusu kuruyor. Polat Sırpı öldürüyor. Erdalı Hüsrev Ağaya teslim ediyorlar. Necmiyle Rus ortağa operasyon yapılıyor. Necmiyi omzundan vurup denize atıyor. Aslan Amca Necmiyi paketliyip sorguluyor ama Aslan Amca ölünce düzenekle Necmi havaya uçuyor. Sonra Polatla Abdül Aslan Amca'nın evinde karşılaşıyor. Polisten kurtuluyorlar. Sonra Palayı otelde paketliyorlar. Haloyu kaçırıyorlar. Sonra Pala Seyfo Dayı'yı öldürüyor. Pala'ya beton döküyorlar
biliyomki. Aslanım biz kvye ilk kez bakmıyoruz her sene baştan izleriz
-
izlemeyen varsa spoiler vereyim de zehir zıkkım olsun derse dönsün
-
Hepimiz yedik kafayi hocam biraz daha dayanalim ki değsin bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X