Şimdi Ara

BIKTIM BIKTIM DERSTEN KAFAYI YEDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DERS DERS DERS ULAN YEDIM KAFAYI TEK DİNLENMEM 1 BÖLÜM KURTLAR VADİSİ İZLEMEK ONDA DA ÇAKIR ÖLÜNCE HİÇ SARMIYO BENİ AMA NAPİM DEVAMMM ULAN CERRAHPAŞALI Bİ KAFAYI DAGITIYODUK ONU DA MAHVETTIN ÖLME CAKIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SAKIN ÖLME CAKIRRRRRRR

KÜRT BEDO ÖLDÜ

FREUD FETHI ÖLDÜ

ÜSTÜN KISA ÖLDÜ

• ölme çakır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece ölüler görür
  • Meral Gandalfa silah çekiyor. Nesrin Merali öldürüyor. Necmi ruslarla pusu kuruyor. Polat Sırpı öldürüyor. Erdalı Hüsrev Ağaya teslim ediyorlar. Necmiyle Rus ortağa operasyon yapılıyor. Necmiyi omzundan vurup denize atıyor. Aslan Amca Necmiyi paketliyip sorguluyor ama Aslan Amca ölünce düzenekle Necmi havaya uçuyor. Sonra Polatla Abdül Aslan Amca'nın evinde karşılaşıyor. Polisten kurtuluyorlar. Sonra Palayı otelde paketliyorlar. Haloyu kaçırıyorlar. Sonra Pala Seyfo Dayı'yı öldürüyor. Pala'ya beton döküyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brosbeforehoes -- 12 Ocak 2021; 19:4:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brosbeforehoes

Meral Gandalfa silah çekiyor. Nesrin Merali öldürüyor. Necmi ruslarla pusu kuruyor. Polat Sırpı öldürüyor. Erdalı Hüsrev Ağaya teslim ediyorlar. Necmiyle Rus ortağa operasyon yapılıyor. Necmiyi omzundan vurup denize atıyor. Aslan Amca Necmiyi paketliyip sorguluyor ama Aslan Amca ölünce düzenekle Necmi havaya uçuyor. Sonra Polatla Abdül Aslan Amca'nın evinde karşılaşıyor. Polisten kurtuluyorlar. Sonra Palayı otelde paketliyorlar. Haloyu kaçırıyorlar. Sonra Pala Seyfo Dayı'yı öldürüyor. Pala'ya beton döküyorlar

biliyomki. Aslanım biz kvye ilk kez bakmıyoruz her sene baştan izleriz

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt

izlemeyen varsa spoiler vereyim de zehir zıkkım olsun derse dönsün  

• Hepimiz yedik kafayi hocam biraz daha dayanalim ki değsin bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.