Şimdi Ara

Bıktım artık şu lanet olası sivilcelerden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır sivilcelerim var ama geçer diye hiç takmıyordum. Artık dayanamıyorum uzun zamandır kızartma fast food vb şeyler yemiyorum. Yinede geçmiyor. Ne önerirsiniz doktoro gidersem nasıl bir tedavi yöntemi uygular. Bir ilaç var sivilceler için onu kullanmak istemiyorum yan etkilerinden dolayı.

Bunları düzenli kullanırsan iyileşme olduğunu göreceksin.

Ayrıca haftada 2-3 kere beyaz kil+limon suyu ve asprin karışımını sürebilirsin.

DISTURBED
  • Sivilcelerin türü nedir ve hangi bölgede var bilmiyorum.Benim omuz ve sırt bölgemde vardı.Doktor farklı kremler ve ilaçlar verdi.Hiçbiri etki etmeyince "Zoretanin" isimli bir ilaç verdi.Kullanmaya başlayalı 2 hafta oluyor.Şimdiden etkisini gösterdi.Yıllardır geçmeyen sivilceler yok olmaya başladı.Ama çok güçlü bir ilaç.Vermeden önce kan testi falan yapılıyor.İstersen bu ilacı doktoruna bir sor.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • roaccutane zoretanin kullanma taraftarı değilsen sivex adlı losyonu kullan birde yüzünün yağlanmaması için kükürtlü sabun kullan
    Çok yoruldum bu durumdan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.