arkadaşlar merhaba.. istanbul / fatih bölgesinde oturuyorum ve sık sık yaşanan elektrik kesintileri ve voltaj düşüklüğünden 2. anakartımıda yakmış bulunmaktayım. yeni bilgisayarımla beraber ups cihazı almayı düşünüyorum. kesintisiz güç kaynağı ups hakkındaki önerileriniz nedir??? lütfen yardım edin :(
90-100 TL arasıdır.
ümraniye tarafında oturuyorum ben de kesinti olmasada şu dalgalanma dedikleri zımbırtı çok oluyo televizyn vs. herşey tehlike altında resmen. ben de mecbur kaldığım için aldım..
necron dan aldım ben, hatta başka bi başlıktada yazdıgım gibi bi ara arıxzza yaptı aradım adamları gece ertesi gün gelip yeni cihazı taktılar hemde.. tavsiye ederim telefonlar:
Hocam dediğiniz gibi 600VA gücünde bir UPS'in fiyatını öğrenebilirmiyim teşekkürler ?
Ayhan bey ilginize teşekkür ederim. sizin elinizde olan upslerin markası nedir. necron varmı sizde?
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet_256
ümraniye tarafında oturuyorum ben de kesinti olmasada şu dalgalanma dedikleri zımbırtı çok oluyo televizyn vs. herşey tehlike altında resmen. ben de mecbur kaldığım için aldım..
necron dan aldım ben, hatta başka bi başlıktada yazdıgım gibi bi ara arıxzza yaptı aradım adamları gece ertesi gün gelip yeni cihazı taktılar hemde.. tavsiye ederim telefonlar: