Şimdi Ara

BIKTIM ARTIK :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.. istanbul / fatih bölgesinde oturuyorum ve sık sık yaşanan elektrik kesintileri ve voltaj düşüklüğünden 2. anakartımıda yakmış bulunmaktayım. yeni bilgisayarımla beraber ups cihazı almayı düşünüyorum. kesintisiz güç kaynağı ups hakkındaki önerileriniz nedir??? lütfen yardım edin :(

• 90-100 TL arasıdır.
  • ümraniye tarafında oturuyorum ben de kesinti olmasada şu dalgalanma dedikleri zımbırtı çok oluyo televizyn vs. herşey tehlike altında resmen. ben de mecbur kaldığım için aldım..

necron dan aldım ben, hatta başka bi başlıktada yazdıgım gibi bi ara arıxzza yaptı aradım adamları gece ertesi gün gelip yeni cihazı taktılar hemde.. tavsiye ederim telefonlar:

0532 543 0 378 ... 0535 289 4 886 .... 0530 969 4 822

benimk bu hacı:

http://necron.com.tr/urundetay.php?Urun_Lisan_ID=1&image=endustritipi.gif&logo=new_logo.gif

• quote:

Orijinalden alıntı: cashr00t

quote:

Orijinalden alıntı: zephyr34

Güzel kardeşim, Ben power elektronik ups firmasının teknik müdürüyüm, 600VA gücünde ups senin işini görecektir.
    ekle görüşelim
    ayhanguven@hotmail.com
    www.powerelektronik.com.tr

Hocam dediğiniz gibi 600VA gücünde bir UPS'in fiyatını öğrenebilirmiyim teşekkürler ?

Ayhan bey ilginize teşekkür ederim. sizin elinizde olan upslerin markası nedir. necron varmı sizde?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_256

ümraniye tarafında oturuyorum ben de kesinti olmasada şu dalgalanma dedikleri zımbırtı çok oluyo televizyn vs. herşey tehlike altında resmen. ben de mecbur kaldığım için aldım..

necron dan aldım ben, hatta başka bi başlıktada yazdıgım gibi bi ara arıxzza yaptı aradım adamları gece ertesi gün gelip yeni cihazı taktılar hemde.. tavsiye ederim telefonlar:

0532 543 0 378 ... 0535 289 4 886 .... 0530 969 4 822

benimk bu hacı:

http://necron.com.tr/urundetay.php?Urun_Lisan_ID=1&image=endustritipi.gif&logo=new_logo.gif

ahmet merhaba, necronu duydum ama nerde satıyolar perakende bilmiyorum. almışken ii bişi olsun istiyorum.

• tolgah, ben direk telefonla ulaştım tekno market falan yoklar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dayanamıyorum artık
    8 yıl önce açıldı
    Bıktım her şeyden
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.