Bildirim
bigtypoon fan

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
normal değil...bende de big typhoon var en ufak bi titreme yok...videları sağlam taktıgından eminmisin...ayrıca kasanın içinde typhoonu oynat bakalım oynucakmı....eğer çok çok az bi titreme varsa sorun değil ama titreme aşırı derece ise ve rahatsız edici ise tekrar kontrol et....titrememesi lazım -
fan ızgara kısmından tutup sağa sola çevirdim çok az oynama var. ayrıca titremede çok fazla değil... -
quote:
Orjinalden alıntı: achillius
fan ızgara kısmından tutup sağa sola çevirdim çok az oynama var. ayrıca titremede çok fazla değil...
o zaman bi sorun yok dostum bende de öle -
bende de big thypoon var titreme yapmıştı ama vidaları hafif sıkıştırınca düzeldi asıl sormak istediğim buna vida dan başka bi sıkıştırma yöntemi bulamazmıyız acaba bilgisi olan varmı? ben genelde sık sık cpu değiştiririm ver her defasında ana kart sokmek zor geliyor bide karta zarar vermekten korkuyorum sıkıştırırken. Bi ara birisi klips li bi yontemden bahsetmişti ama tam hatırlamıyorum bilen varsa yazsın şimdiden teşekkür ederim. -
Ben biryerde görmüştüm bu işin kolayını..Arkadaş, soğutucu contasının geldiği yeri kesmişti. Böylece sadece sağ taraftaki kapağı sökmek yetiyor soğutucuyu söküp takmak için.. Böyle birşey deneyebilirsin kardeşim..
Umarım yardımcı olabilmişimdir..
Saygılar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X