ultima boss event de kesemiolar orda kesecekler ha
harika topic saol ben bunu moradonda item basmaya gidince pazard görmüştüm adam satıordu 99999999 a bide diğer resimleride verirsen sevinirim
bende hep bunu merak ediyodum . saol bilgilendirici bir topic
o katoik cenerator u calistirmak icin o taslarin her birinden birertanemi istiyo yoksa bi tanecik herhangi birindenmi :) piyasaya iyi super itemlar dolar ha
acaba..hangi taş daha değerli ve hangi hayvandan hangi taş çıkıyor? bunları bilen var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: DEXONİA_
walla bir tek egoya daldım 1200 vurdu ardındanda 850 vurdu yattım birde bişey sorcam o ultimaya dalan war mı??? kaç vuruyo defansı canı falan kaç bilen war mı?
anında yerdesın
quote:
Orjinalden alıntı: privirus
Güzel topic Emeğe saygı
takdir ettim bravo
saol güzel çalışmaa
süpersin baba
quote:
Orjinalden alıntı: raggaemesut
BIFROST Bifrosta nasıl gidebilirim Colony zone a eklenen yeni bir bölge olan bifrost a gidebilmek için günün belli zamanlarında bowlda bifrost monument savaşı olur.Monument ı kırıp savaşı kazanan ırk bifrost a 30 dakika daha erken gidebilme şansını kazanır.30 dakika sonra kaybeden ırk da bifrost a girebilir. Dikkat!!!:Bifrost içinde de CZ deymiş gibi PVP yapılabilir. bifrostda neler var Bifrost da 7 ölümcül günahı simgeleyen yaratıklar bulunur.Bu yaratıkları kesip içlerinden o günaha ait fragment veya high class itemlar düşürebilirsiniz EGO
Ultima ya noxious maze(gas room/gaz odası) in ortasında bulunan teleportdan gidebilirsiniz ama dikkat edin gaz odasında her 30 saniyede 400 damage yiyorsunuz.Teleporter a geldiğinizde ultima nın alanına gidebilmek için orda bulunan NPC ye 7 ölümcül günahı simgeleyen fragmentlerden 1 er tane vermelisiniz bunun içinde fragmentleri düşürene kadar o yaratıklardan herbirinden kesmelisiniz. Bifrostda kazandığım fragmentler ne işe yarar Bu fragmetleri moradonda bulunan Chaotic generatorda kullanabilirsiniz. Chaotic generator bi slot makinesi gibi çalışır fragmenti koyup start butonuna bastığınızda rastgele itemlar görünür ve stop tuşuna basıp bunlardan birini kazanabilirsiniz.Chaotic generatordan blessed scrollar armor,weapın enchant scrollar high class itemlarla beraber yepyeni uniqe itemlar veya 7 fragmentten herhangiv birini kazanabilirsiniz.