Şimdi Ara

BİDENEDE SAÇMA SORU BENDEN::)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler her ramazan kesinlikle duymuşsunuzdur yok efendim diş fırççalamak oruç bozarmı,oruçluyken hamama girilirmi, kulağa su kaçsa oruç bozulurmu vb gibi bende bunlara bakarak bi soru soriğim dedim.

islam dinini her zaman yüreğimlen ve aklımlan anlamaya çalışmışımdır bu konuda ne kadar başarılı olduğumu bilemem ,allahın yarattığı tüm varlıkların en küçük yapıtaşına kadar bir amaç içerisinde olduğunu bilirim .örneğin ilk çağlarda bir japon amerika kıtasında dünyaya gelseydi eminim pek fazla yaşayamazdı çünkü japonların bünyeleri zayıftır ,ilaç endüstirisinde bile bunun uyarıları vardır.

neyse konuyu uzatmadan soruya geliğim

şimdi güneş doğuda bildiğiniz gibi daha erken doğar bu gün savaş uçakları ses hızına ulaşmıştır . örneğin türkiyede akşam ezanı 19 00da okunuyo moğalistanda ise 16 00 da okunuyo şimdi bi savaş uçağı türkiyeden moğlaasitana 2 saatte ulaşabilirse bu pilot iftarını moğalistana göre açarsa 1 saat erken açmış olur yani türkiyede olsaydı 1 saat daha fazla oruçlu olması lazımdı şimdi burda acaba akıl ne söylüyodur .bu soruyu imama sormaya cesaret edemedim.

• jetin içinde oruç açmak
  • niye ikidene değilde bidene
  • yolculukta, neredeysen orada oruç açarsın
  • Oruca başladığın yerin saatini baz alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

ucakta seferi sayilirsin oruc tutmana gerek olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

evet beyler her ramazan kesinlikle duymuşsunuzdur yok efendim diş fırççalamak oruç bozarmı,oruçluyken hamama girilirmi, kulağa su kaçsa oruç bozulurmu vb gibi bende bunlara bakarak bi soru soriğim dedim.

islam dinini her zaman yüreğimlen ve aklımlan anlamaya çalışmışımdır bu konuda ne kadar başarılı olduğumu bilemem ,allahın yarattığı tüm varlıkların en küçük yapıtaşına kadar bir amaç içerisinde olduğunu bilirim .örneğin ilk çağlarda bir japon amerika kıtasında dünyaya gelseydi eminim pek fazla yaşayamazdı çünkü japonların bünyeleri zayıftır ,ilaç endüstirisinde bile bunun uyarıları vardır.

neyse konuyu uzatmadan soruya geliğim

şimdi güneş doğuda bildiğiniz gibi daha erken doğar bu gün savaş uçakları ses hızına ulaşmıştır . örneğin türkiyede akşam ezanı 19 00da okunuyo moğalistanda ise 16 00 da okunuyo şimdi bi savaş uçağı türkiyeden moğlaasitana 2 saatte ulaşabilirse bu pilot iftarını moğalistana göre açarsa 1 saat erken açmış olur yani türkiyede olsaydı 1 saat daha fazla oruçlu olması lazımdı şimdi burda acaba akıl ne söylüyodur .bu soruyu imama sormaya cesaret edemedim.

Seferi olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seferi ol kardeş...
  • O değilde az önce arşivimde bir ekran görüntüsü gördüm.Saat 04.40 Ramazan'da sabahladığımız günler ve ne tesadüfdür ki ekran görüntüsünde bu konunun sekmesi vardı aklıma geldi konuyu bulup yazayım dedim.
  •  BİDENEDE SAÇMA SORU BENDEN::)
  • Sacma soru, sacma cevaplar. Iftar oruca basladigin yer ile ayni anda yapilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.