Şimdi Ara

Bıçaklanmak nasıl bi duygu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
11
Favori
42.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlarda bi vicdan azabı çekiyosun keşke bu merete başlamasaydım diye ama sonra yaptığın şeye alışıyosun kıt kanaat günde 2-3 tanrı ne verdiyse idare ediyosun

esas olan elindekiyle yetinmek ekmek pıçağından öteye geçmeyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Nasıl bir his bilmiyorum en son bi tinerci bıçak çekmişti onunda kolunu dirseğinden kırmıştım. Ama fena acıttığını bilirim daha önce bıçaklanan birini görmüştüm hayvan gibi böğürüp kıvranıyordu yerde.

hll knk
     Bıçaklanmak nasıl bi duygu?

• quote:

Orijinalden alıntı: thedarkpassenger*

Önemli olan neyle bıçaklandığındır,mesela ben lise yıllarımda arkadaş baskısıyla başladım o zamanlar otlakçı takılıyorum da işte elde yok avuçta yok ekmek bıçağı olsun çakı olsun ne bulursan saplıyorsun,kelebek dönerdik aramızda mesela hey gidi günler, o zamanlar tabii farkında değilsin bana birşey olmaz modunda oluyorsun,ta ki yatağan,sürmene bıçaklarına başlayana kadar,ilk zamanlarda bi' kafan dumanlı oluyor sıcağı sıcağına anlamıyorsun sonra kanının şelaleler oluşturduğunu paçanda deltaları baldırında menderesleri görüyorsun,her şey merakla başlıyor çevren sapla bi' el", "bi' yaradan bişiy olmaz" diyor ilk önce bir heyecan karında bi' gariplik,aşırı baş dönmesi oluyor o tatlı ılıklıktan sonra gelen acıyla zaten uçuyorsun o sıcak his soğukluk oluyor uyku basıyor gibi geliyor kararıyor sonra hop ver elini taksim ilk yardım derken müptela oluyorsun işte günde 2 döner 1 komando anca yetiyor, çevremde samuraya başlayanlar vardı(rahmetli oldular) düşün artık nasıl güzel bir his.

Bıçağın kafası 15-20 dakikada geçiyor. Kaliteli bir bıçak istiyorsak amsterdama gitmek lazım. Orda sapladın mı kafası uzun sürüyordur heralde. Türkiyeki bıçaklar kör bıçak, kesmiyor pek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevaplara gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yes indeed

Aklıma bir video geldi ama bayıltma riski olduğundan paylaşamıyorum

+18 şiddet içerir isteyenler pm.

Pm

• quote:

Orijinalden alıntı: EwRe31

quote:

Orijinalden alıntı: manyaksbss

tekel bayide bıçaklanmıştım bıçaklayanlara içki şişeleri fırlatmıştım güvenlik kamerası görüntüleri internete düşünce bayağı ünlü olmuştum hadi son ipucunuda veriyorum adım ahmet

+Polisi ara polisi
    -Arıyorum açmıyo

• quote:

Pm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pm hocam.
  • Böyle için bir gıcıklanıyor, bir hoş oluyorsun
  • yorumlar süper yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlaksızFilozof

yorumlar süper yaa

ben videoya bayıldım yaa:D çok orjinal düşünülmüş ve cuk diye oturmuş :D
  • ben 6 aydır bıçak kullanıyorum artık kafası pek hoş gelmiyo sadece trip boşuna kanım azalıyo etraf kirleniyo azcık kafasınıda etrafı toplarken harcıyorum nasıl bi illetse kesmiyo kılıç a başlamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxious.31

bu konu tutar

Sizin konu ne oldu hocam?

• pek tavsiye etmem benim elime girmişti bıçak elimi çok uzun bi süre tam olarak kullanamadım ilk 2-3 saniye birşey hissetmedim ama sonrası yanma değişik bir acı elinde o açılan yarayı kapatmaya çalışıyordum sürekli hafif bıraktıgım zaman yine etler birbirinden ayrılınca deli gibi acıyordu baya bi kan gelmiş hastahaneye gitmem yarım saati buldugundan çok kan akmıştı bayılacak gibi hissetmiştim kendimi ve ciddi anlamda koyu renk o kanın musluktan akarcasına görmek ve bi yandanda vücudundan çıkan kandan dolayı bayılacakmışım gibi hissettim kendimi bir kaç saat sonrası mide bulantısı dikiş olayından sonra kendime gelmem en azından tekrar vücut enerjimin yerine gelmesi 2 haftayı bulmuştu
  • bıçaklandığım an hiçbir şey hissetmedim kavga ediyorduk bir kız arkadaşımın bağrışıyla farkettim sonra ki 2 saat adrenalinin azaldığı sürede acı çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

ben 6 aydır bıçak kullanıyorum artık kafası pek hoş gelmiyo sadece trip boşuna kanım azalıyo etraf kirleniyo azcık kafasınıda etrafı toplarken harcıyorum nasıl bi illetse kesmiyo kılıç a başlamayı düşünüyorum

Kendi bıçağını kendin yetiştircen, bıçak tohumlanmadan önce alınırsa iyi kesermiş. Tohumlanan bıçaklar kör oluyor kesmiyor bu sebepten az kafa yapıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 10 Kasım 2013; 0:28:13 >
  • alışkanlık yapıyor her gün istemeye başlıyorsun bir süre sonra

• Dostum DH'de evden dışarı çıkan yok ki , şöyle güzelce bıçaklansın
  • Bizim dh teksasda yaşıyormuş meğer bıçaklanmayan yok herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: cutek

quote:

Orijinalden alıntı: Noxious.31

bu konu tutar

Sizin konu ne oldu hocam?

benim konuya pek rabet yok kardeşim ya
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.