Şimdi Ara

Bıçakçı Ninja Efsunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Metin2'de oynamaktan zevk aldığım tek karakter bıçakçı ninja. Ve ne yazık ki efsunlarını düzmeyi iyi bilmiyorum. Şimdilik şu efsunlarla oynuyorum fakat herkese yatıyorum. İnternette araştırdım ama hiçbiri iyi değil. Bir de kasılmalık efsunları söylerseniz çok mutlu olurum. Sürgünde kasılıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Efsunlar: Zırh: Kılıç Sav. - Bıçak Sav. - Çift El Sav. - Max. HP - Oka Karşı D.
    Silah: Çeviklik - Zeka - Yarı İnsan - Kritik - Delici
    Kalkanlar: Yarı İnsan - Çeviklik - Zeka - Bloklama - Sersemliğe Karşı Bağ.
    Kask: Büyüye Karşı D. - Şimşeğe Karşı D. - Rüzgara Karşı D. - Yarı İnsan - Oklardan Korunma Ş.
    Küpe: Yarı İnsan - Kılıç Sav. - Bıçak Sav. - Çift El Sav. - Oka Karşı D.
    Ayakkabı ve Kolye: Max. HP - Kılıç Sav. - Bıçak Sav. - Çift El Sav. - Kritik
    Bilezik: Yarı İnsan - Max. HP - Büyüye Karşı D. - Şimşeğe Karşı D. - Delici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86E5AAC5B -- 2 Şubat 2013; 22:46:25 >

• up.
  • pvp de dimi bu dedidğin efsunlar güzel zeka yerine sersemlik zehirleme getir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GusttavoLima

pvp de dimi bu dedidğin efsunlar güzel zeka yerine sersemlik zehirleme getir

Evet wslik pvp. Dediklerini yaptım. Bazılarını yatırıyorum fakat hala çoğuna yatıyorum.
  • Bıçakçı Ninja için hem pvp de en iyi efsun seçimi;

Silah: Zehirleme, yarı insanlara karşı güçlülük, sersemletme, büyü hızı

Aksesuar: Çeviklik, güç, yarı insan

Kalkan: Sersemletme bağışıklığı, yarı insanlara karşı güçlü, büyüye karşı dayanıklık

Zırh; Çift el, bıçak, kılıç savunmaları, Ekstra HP

Kask: Zehirleme, büyüe karşı dayanıklılık, yarı insanlara karçı güçlülük

Bu yazdıklarım en ideal olanları; oyunda tecrübe edindikçe daha iyi kombinler yapabilrsin ;)

Kasılmada ise güç çeviklik ve canlılık fazladan def ve atck sağlar. Ayrıca büyü hızı ile daha hızlı skill kullanırsın. Ekstra HP ile ölme ihtimalin azalır.

Kritik ve delici vuruş ise her iki tipde de iş görür. Olmalarında büyük yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8C133B34 -- 6 Şubat 2013; 20:35:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KILIÇ KALKAN İZLEYİN
    19 yıl önce açıldı
    SWORD OF CHAOS - KAOS KILICI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.