Şimdi Ara

Yıkılmaz Bedensel Savaşçı Efsunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
6.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bedensel Savaşçılar : PVP Serverlerde İyi Efsunlanmış Bir Bedensel , Hiçbir Karakter Karşı Pasif Kalmayacaktır. Karşısında en çok zorlandığı karakterler ejderha gücü şamanlardır. Hem dengeli bir karakter olması hem de karşısında güçsüz olduğu karakter ejderha gücü şamanların sayısının az olması onu oyunun en çok seçilen karakteri yapar. Siz de Bedensel Savaşçıların , Karabüyü Suraları Yendiğine Şahit Olmuşsunuzdur . Sizlere , Tecrübelerime Dayanarak , İyi Bir Bedensel Savaşçının Efsunları ve İhtiyaç Duyduğu Birkaç Tüyoyu Anlatacağım .

#Öncelikle : PvP Serverlerda Öfkeyi Asla P Yapmayın ! Öfkeyi P Yapmak , Yediğiniz Hasarı 2 Kat Artıracaktır . Videolarla Kanıtlanmıştır .Npclerde Bulacağınız Beceri Sıfırlama Kağıdı İle , Öfkeyi M1 Yapabilirsiniz.

# Kombo : Wslerde Kombo Kullanmak , Sizi Rakibe Karşı 1 Adım Öne ( Özellikle Karabüyü Sura Wslerinde ) Çıkaracaktır . Bedensel Savaşçılar , Rakibi Daha Çok Düz Vuruşlarıyla Hüsrana Uğratırlar . Normal Bir Savaşçı Tek Kombinasyonda 4 Düz Vuruş Yaparken , Kombo Yeteğeni Olan Bir Savaşçı , 6 Düz Vuruş Yapmaktadır.

# Şimşek , Rüzgar , Ateşe Karşı Dayanıklılık : Ateşe Karşı Dayanıklılığın , Suranın Ateş Hayaletine Karşı Koruma Sağladığını Savunan Arkadaşlarımız var . Ateşe Karşı Dayanıklılık , Sizi Doyum-Paper' Deki Slotlardan %X Oranında Korumaktadır . Rüzgara Karşı Dayanıklılık , YMİR ' İn de İddialarına Göre İşlevsizdir . Gelelim Şimşeğe Karşı Dayanıklılığa . Şimşeğe Karşı Dayanıklılığın İşlevsiz Olduğunu Belirten Arkadaşlarımız Var . Şimşeğe Karşı Dayanıklılık , Günümüzdeki Bazı Serverlerde İşlev Görmektedir . Mutlaka Kaska ve Bileziğe Getirilmesi Gerek Bir Efsundur . Fazla Uzatmadan Efsunlara Geçelim .

1 - ) Silah Efsunları : Genel / Lonca Efsunları
    Yarı İnsanlara Karşı Güç
    Kritik Vuruş Şansı
    Delici Vuruş Şansı
    Güç

5. efsun olarak; Sersemletme Şansı , Zehirleme , Çeviklik , Büyü Hızı Efsunları Getirebilirsiniz . Düz Vuruş Yapmayı Seven Arkadaşlarımız , Sersemletme Getirebilirler.

2 - ) Zırh Efsunları : Genel / Lonca Efsunları
    Kılıç Savunması
    Bıçak Savunması
    Çift El Savunması
    Oka Karşı Dayanıklılık
    Max. Hp Şeklindedir. Taş Olarak , Savunma - Korunma - Yaşam Taşları Ekleyebilirsiniz.

3 - ) Kolye Efsunları : Genel / Lonca Efsunları

Genel-Lonca Savaşı Efsunu:
    Max Hp
    Kılıç Savunması
    Bıçak Savunması
    Çift El Savunması
    Oka Karşı Dayanıklılık Şeklindedir.

4 - ) Bilezik Efsunları : Genel/Lonca Efsunları:
    Max HP
    Yarı İnsanlara Karşı Güç
    Delici Vuruş Şansı
    Büyüye Karşı Dayanıklılık
    Şimşeğe Karşı Dayanıklılık Şeklindedir Eğer Oynadığınız Serverde Şimşeğe Karşı Dayanıklılık İşlevsizse , HP Absorbe Efsununu Öneriyorum.

5 - ) Küpe Efsunları : Genel / Lonca Efsunları :
    Kılıç Savunması
    Çift El Savunması
    Bıçak Savunması
    Oka Karşı Dayanıklılık
    Yarı İnsanlara Karşı Güç Şeklindedir.

6 - ) Kalkan Efsunları : Genel / Lonca Efsunları :
    Güç
    Çeviklik
    Yarı İnsanlara Karşı Güç
    Beden Karşısındaki Atakların Bloklanması
    Sersemlik Karşısında Bağışıklılık Şeklindedi.

7 - ) Ayakkabı Efsunları : Genel / Lonca Efsunları :
    Kılıç Savunması
    Bıçak Savunması
    Çift El Savunması / Kritik Vuruş Şans
    Kritik Vuruş Şansı / Oka Karşı Dayanıklılık
    Max. Hp Şeklindedir. Ayakkabıya Kritik Vuruş Getirmenizi Öneriyorum . Serverdeki Okçu ve Çift El İstatistiklerine Göre Birisini Eleyebilirsiniz.

Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RotaszKaptan -- 1 Mart 2014; 18:28:26 >

• Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Teşekkürler

Ben Teşekkür ederim
  • Bence büyülü silah karşısında hiç şanşı yok.büyü çözne attığı zaman hava kılıcı gider.ortada kalır öylece bana göre bedensel pek iyi değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abilerden Bayram Abi kullanıcısına yanıt
    Bu Daha Çok Şans Kavramından İbaret. Büyülü Silah Rakibin Skillerini Söndüremezse , Hiç Şansı Yok Diye Düşünüyorum.
  • RotaszKaptan kullanıcısına yanıt
    Zaten metin2 şans oyunu
  • Zihinsel ws de en iyisidr acik ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ever think of me 4 E kullanıcısına yanıt
    Zaten oynadığım çarlar zihinsel ile okçu ninja ikiside lonca savaşlarında çok iyiler bana göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.