Şimdi Ara

Bıçak fiyatı hakkında yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bıçaktan anlayan forum arkadaşlarımdan yardım istiyorum.

elimde bayonet tiger tooth vardı onu yeni seri kasalarından bowie kızıl ağ az aşınmış bıçağı ile takas ettim.
    bıçağın görsellerini paylaşıyorum fiyat olarak yardımcı olabilecek biri varsa teşekkür ederim.

ön Kısım:http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=642078852
    Arka kısım:http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=642078794

• (hiç anlamam ama ) ağlar falan fena duruyo baya iyi eder gibi .
  • Ben de pek anlamam ama daha bıçaktan cok yokken elden çıkar fiyatı düşecek yakında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaokana

Ben de pek anlamam ama daha bıçaktan cok yokken elden çıkar fiyatı düşecek yakında

az aşınmış toplam 17 tane var sistem öyle gösteriyor.

yaz geliyor bence düşeceğine çıkar diye düşünüyorum aksine.
  • Selamun aleykum

Bicakda on ve arkada 1 web var.Crimson weblerde bicagin ustunde bulunan ağ motifleri ne kadar buyuk ve coksa o kadar degeri artar.Floatini yazmamissin ama yaklasik fiyatı 140-170 key arasi floatini bilmedigim icin tahmini konuşuyorum 150 key falan eder oda 1150 tl civari eder.

Bana kalsa keske almasaydiniz derdim cunku bicak yeni oldugundan sabit bir fiyati yok 3-5 ay sonra fiyati oturur hayirli olsun diyelim bicak hos duruyor ama Ayrica gun geçtikce wildfire kutusunun fiyati dusuyor dustukce daha cok bicak cikacak ve fiyati yukselmez buyuk ihtimal duser ama oyle ahim sahim bir düşüş olmaz

Quicksell fiyatida 120-125key arasinda degisiyor istedigin zaman bu fiyata elinden cikarabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napsterbaby -- 11 Mart 2016; 2:04:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyati duser yakin zamanda elinde uzun tutacaksan sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cslounge den teklif geldi kaçırmadım.

sizce bu nasıl ?

Bıçak fiyatı hakkında yardım. Bıçak fiyatı hakkında yardım. Bıçak fiyatı hakkında yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tako07 -- 11 Mart 2016; 13:58:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dükkana ürün ekleme YARDIM!
    10 yıl önce açıldı
    SİPARİŞ HAKKINDA YARDIM.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tako07 kullanıcısına yanıt
    hocam sat gitsin saaatttttt
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuspwnz

hocam sat gitsin saaatttttt

yeni bıçak için ne diyorsunuz peki ?
    arkadaşın dediği gibi henüz bir piyasası yok, biraz beklemen gerekebilir ama crimson web'in farklı bıçağının fiyatından çok az ya da fazla olacağını düşünmüyorum max +-150tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuspwnz

arkadaşın dediği gibi henüz bir piyasası yok, biraz beklemen gerekebilir ama crimson web'in farklı bıçağının fiyatından çok az ya da fazla olacağını düşünmüyorum max +-150tl

takas ettiğim fade hakkında demiştim.
    bu fade oranlarını nasıl öğrenebilirim.
    floatını herşeyini koydum ama nasıl anlarım bilemiyorum.
    Bazı trade serverlarında rehberler var bunun hakkında. Oraya gir ondan sonra kendindekiyle karşılaştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.