Şimdi Ara

BİBER GAZINA HAYIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nette gördüm de, ne değişiyor bilmiyorum ama ilgilenebiliyorlarmış böyle imza toplanınca, bir arkadaş imzalamamı istedi. Baktım 403 imza kalmış burada paylaşayım dedim. İmzalamak isteyen varsa yardımcı olmuş olur.
    Teşekkür ederiz.

http://www.change.org/tr/kampanyalar/zehirleyici-bir-kimyasal-olan-biber-gaz%C4%B1-ve-benzer-maddelerin-kamu-sa%C4%9Fl%C4%B1%C4%9F%C4%B1na-etkileri-sebebiyle-kullan%C4%B1mdan-kald%C4%B1r%C4%B1lmas%C4%B1n%C4%B1-istiyorum?#supporters

• Napayım ? Osurayım mı ? Napayım ?
    Ayrıca biber gazı kaldırılsın yerine molotof gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPanda -- 2 Haziran 2014; 18:03:02 >
  • daha rahat cam çerçeve indirmek için mi
  • Aynen gerçek mermi sıksınlar
  • Silahla öldürünce suç, biber gazıyla öldürünce suç değil ya, kaldırmazlar o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 2 Haziran 2014; 18:01:43 >
  • Biber gazı istemiyoruz, portakal gazı istiyoruz. Hatta fiber gazı üretsinler, Türkiye yerli gaz kullansın bence. Üstteki birkaç üyenin kafa da güzelmiş he.
  • Biber gazı neredeyse silahtan farksız, dünyanı şaşırıyosun biber gazı yediğinde. Çok feci yakıyor, alerjisi olan varsa ya da çok fazla gaza maruz kalınırsa ölüme götürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Müzik de sunuyoruz.
  • Biber gazından köşeyi dönenler varken bu dediğiniz imkansız.
  • Yerine ne öneriyorlar toplumsal olaylara müdahaleler için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 2 Haziran 2014; 18:57:55 >
  • Cumartesi bacağımıza bacağımıza sıktılar hadi biber gazı birşey değil ortamdan çıkınca kısa sürede etkisi geçiyor ancak portakal gazı çok kotuvi ve kullanımı kesinlikle yasaklanmalıdır. Dunyanı şaşırıyorsun 10 dakika boyunca gozumu açamamıştım neredeyse. Artık yolda yuruyene gaz sıkacaklar neredeyse o hale geldi polis teşkilatı.

• O kadar imza toplamışsınız ama teklif meclise gittiği gibi geri döner.
  • İmza toplayıp koleksiyon yapıyorlarmış. Bana ne çatıyorsunuz be!
  • Bence kalmalı sen polise taş at molotof at o baksın sana hadi ya jop yiyince Ağla biber gazı yiyince Ağla
    Ağlayacaksaniz oynamayalim beyler :)

Keşke mermi sıkma izni verseler efsane olur. Sokakta illegal örgüt kalacak mı bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Yerine ne öneriyorlar toplumsal olaylara müdahaleler için ?

ilaçsız toma suyu, bu sefer de susuz kalabiliriz yeni çözüm önerilerini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Kal

daha rahat cam çerçeve indirmek için mi

'Taksim’de 17 günde biber gazından 8 köpek, 63 kedi, 1.028 kuş öldü'
    Kaynak:http://www.duzceyerelhaber.com/turkiyeden-dunyadan-haberleri/15712-gezi-parki-direnisinde-biber-gazindan-8-kopek-63-kedi-1028-kus-oldu#.U4yhefl_t60

Hadi insanlar önemsemiyorsun onu anladıkta..

• quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

quote:

Kaynak:http://www.duzceyerelhaber.com/turkiyeden-dunyadan-haberleri/15712-gezi-parki-direnisinde-biber-gazindan-8-kopek-63-kedi-1028-kus-oldu#.U4yhefl_t60

ne işleri varmış orda
    ayrıca onlar polise çiçek mi atıyormuş sorsana bi'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Kal -- 2 Haziran 2014; 19:11:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

quote:

Madem hayvanları düşünüyorsun neden polise bulaşıyorsun adam gibi git Maltepe de Yenikapı da yap mitingini esnafa zarar vermenin anlamı ne?
    Aslında iyi oluyor böyle 2 olay daha olsa akp oyları %65 olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Yerine ne öneriyorlar toplumsal olaylara müdahaleler için ?

ilaçsız toma suyu, bu sefer de susuz kalabiliriz yeni çözüm önerilerini bekliyorum

Toma suyunu yiyince adam ölür bununla diye bağırıyor millet o daha beter.
  • biber gazı olsun ama o adi haysiyetsiz polisler milletin gözüne nişan almasın kapsülleri onlarca insan kör kaldı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.