Bildirim
Bi yol gösterin kardeşler

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ıslıadam
ygs istediğim gibi geçmedi benim de. 80 bin gibi bi sıralama bekliyorum. Hedefim ytü harita mühendisliği. Anadolu lisesindeyim fakat pek bi yararı oldugunu söylemem. Obp 43 gelicek. Lys için nasıl bi yol izlemeliyim mezuna kalsam ne değişir dostlar?
Çok sıkı çalışmalısın günde en az 4 saat ilk önce mat geo bitir hızlıca sonra fen den fiziğe yüklen.. kimya ve biyolojiyi sona bırak bence. Ama mesela nisan sonunda mat geo bitsin mayısta da FKB çalışırsın.. -
12. sınıfım. Okul da tam gün. 4 saat zamanım kalmıyor gerçekten. Mat ve geodan nasıl bitireyim hocam nasıl calısayım sence? -
quote:
12. sınıfım. Okul da tam gün. 4 saat zamanım kalmıyor gerçekten. Mat ve geodan nasıl bitireyim hocam nasıl calısayım sence?
Hocam senin için mat geo ve fizik temelli bi çalışma uygulamalısın.. Ytü harita iyidir. Yıldızda okuyordum eger yerleşirsem bıracakacam kaliteli bi binanız var güzel yani. Mattan özellike türev ve integrali çok sağlam çalış 500er soru en az. Yarından itibaren başla kasmaya önce konu çalış bitsin geo mat ve fiziği bir arada götürebiliyorsan çalış. olacak inşallah hocam:) -
hocam elimde fem mat 2 soru bankası, palme mat2 konu anlatımlı var ve de karakökün ayrı ayrı konu anlatımları. Mesela matematik sıkıntı değil de geometri cok zor geliyor cünkü soru cozmeyi sevmiyorum arşimet yayınları ve karakök 0 var geodan da sizce ne almalıyım dershanem zafer malum sorular cok zor -
quote:
hocam elimde fem mat 2 soru bankası, palme mat2 konu anlatımlı var ve de karakökün ayrı ayrı konu anlatımları. Mesela matematik sıkıntı değil de geometri cok zor geliyor cünkü soru cozmeyi sevmiyorum arşimet yayınları ve karakök 0 var geodan da sizce ne almalıyım dershanem zafer malum sorular cok zor
Fem geometri önerebilirim normal kıvamda.. Yada güvender hocam rahat çöz ki gercek sınavda 28i çok kasıntı olmuyor 2 tanesi kastırıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr_Hsn
quote:
hocam elimde fem mat 2 soru bankası, palme mat2 konu anlatımlı var ve de karakökün ayrı ayrı konu anlatımları. Mesela matematik sıkıntı değil de geometri cok zor geliyor cünkü soru cozmeyi sevmiyorum arşimet yayınları ve karakök 0 var geodan da sizce ne almalıyım dershanem zafer malum sorular cok zor
Fem geometri önerebilirim normal kıvamda.. Yada güvender hocam rahat çöz ki gercek sınavda 28i çok kasıntı olmuyor 2 tanesi kastırıyor.
direk soru üzerinden devam etsem olur herhalde hocam? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dr_Hsn
quote:
Fem geometri önerebilirim normal kıvamda.. Yada güvender hocam rahat çöz ki gercek sınavda 28i çok kasıntı olmuyor 2 tanesi kastırıyor.
direk soru üzerinden devam etsem olur herhalde hocam?
Olabilir hocam yeterli olursa evet olur:))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X