Şimdi Ara

bi yere gelmeyen arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benim fazla arkadaşım yok 3 tane diyebilirim 1i şehir dışında okuduğu için ayda yılda bir görüşebiliyoruz diğeri çalışıyor zaten onunlada çok nadir görüşüyoruz. geriye en eski arkadaşım kalıyor onunla aynı semtte oturuyoruz dostluğumuz 15seneyi aştı ama anlamadığım olay şu ben mesela yazıyorum gel takılalım şuraya gidelim kesin bir bahane uyduruyor asla benim önerdiğim yere gelmez ya bir şekilde bahane uydurur yada semt içinde bir yer önerir. Bu benim önerdiğim içinde değil mesela şöyle diğer arkadaşlarla buluşacağımız zamanda böyle yapıyor uzak yerse bir bahane uyduruyor veya semtteki bi mekanı öneriyor.

    arkadaşlar anlamıyorum 20li yaşlardayız bu erif neden semt dışına çıkmamakta ısrarcı yani alt tarafı bi metroya atlayacağız gidiş dönüş 1.30saat falan sürecek adamı mahallesinden dışarı adım attırmak imkansız gibi bir şey yani çok zor ikna edebiliyorsunuz. Geçen gün semtte buluştuk 1saat falan oturduk dedim kalk gidelim şuraya dolaşırız falan bugün yapmasak olmaz mı işim var şu saatte 2 gün sonra gideriz dedi tm eyv dedim ama o saatte işide yoktu çünkü dediği saate kadar oturduk orda dedim hani işin vardı falan senden sonra gidecem dedi neyse 2 gün geçti bundan haber yok günü o verdi ama ne arayıp ne soruyor.

    kendisinin asla semt dışı bi yere gidelim dediğini daha duymadım kaç senelik arkadaşız bizim zorumuzla olsada bi kaç yer gördü şimdi okul iş mevzusundan grupça buluşamıyoruz sadece 2miz varız yaza kadar ama adamı nereye çağırsam bir kaynama fokurdama oluyor maç izlemeye stada gidelim diyorum yok adımın üstüne yemin ederim 1saatlik yol var diye gelmek istemiyor yoksa futbolu sever yahu adam gelinlik kız gibi adam ayak diretiyor onun yüzünden adam akıllı gezemiyorum sizce sorun nedir beyler ? 15 senelik arkadaşım benimle insan içine çıkmaktan utanıyor mu? yoksa başka bir sorunu mu var sosyal sorunu falan mı ne biliyim bunu bi kaç kere dile getirdim benle takılmak istemiyor musun diye sordum yok işte hava soğuk,param yok,işim var gibi bahaneler uyduruyor empati kurmak istiyorum ama kuramıyorum beyler 20li yaşlarında bir adam neden böyle mahallesine kapanır ben çözemedim sizin bir fikriniz var mı?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.