Şimdi Ara

Bi universite hakkinda bilgi istiyorrum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Izmir Yuksek Teknoloji Enstitusu mimarlik bolumu hakkinda bilgi verebilirmisiniz ozellikle orda okuyan arkadaslar bi yardimci olabilirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi yardim etseniz

• Türkiyede sayılı mimarliklardan

• iyte yeni meshur olmaya basladi izmirde olmasi dezavantaj olsa da iki uc seneye puanlari 500 e dayanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDAGx -- 13 Şubat 2013; 23:44:10 >
  • Galiba duydugum kadarıyla İzmir/Urla nın bi köyündeymis pek hosuma gitmedi acıkcası
  • Galiba duydugum kadarıyla İzmir/Urla nın bi köyündeymis pek hosuma gitmedi acıkcası
  • urlanın bir köyündemi ? birşey sormak istiyorum sen nerede yaşıyorsun ?. Ben fef'te 1 sene okudum orada. Ve emin ol Türkiyede bulabileceğin ve görebileceğin en temiz doğa ve deniz bu üniversitede. Bir kere denize 0. bildiğin sıfır. kampüs içinden bile denize girersin istersen. Bu kadar güzel bir yer için '' pek hosuma gitmedi köydeymiş'' demek, yanlış. Çok yanlış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_50978071/mpage_3/f_/key_iyte//tm.htm#70626598

bu konuda istediğin bütün bilgilere ulaşabilirsin yine de ulaşamıyosan linkteki konudan sormak istediğini sorabilirsin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.