Şimdi Ara

bi türlü fem seti bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biri bende kart yok diyor. biri yırtık var diyor. bi türlü fem set bulamadım beyler. ne yapıcam yazın bi plan hazırladım ama 1 aydır fem set arıyorum bitürlü bulamadım satan var mı ?

• femset derken mavi kitapları kastediyosan 4-5-6 var elimde satabilirm cdleri mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revnak96 -- 4 Haziran 2015; 20:01:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revnak96

femset derken mavi kitapları kastediyosan 4-5-6 var elimde satabilirm cdleri mevcut

yok kardeş toplu simetri seti
  • YGS simetrileri satıyorum ben 100 liradan.(sayısal) LYS'leri de istiyorsan toplu konuşabiliriz.Kitaplar bayağı temiz (özellikle lyslerin fenleri 0 diyebilirim.)

Toplam 15 kitap var.7'si YGS,8'i LYS olmak üzere.

@Fikirist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-833302B4C -- 4 Haziran 2015; 22:21:36 >
  • hala arıyorum beyler uygun fiyata 2.el
  • Fem şubesine gidip niye temiz satın almayı denemiyorsun. fem şubesine git ben mezuna kalıcam de dersaneler olmadığı için kitaba ihtiyacım var de uygun fiyata satabilirmisiniz de müdürle konus şubenin 250 liraya temiz al sıfır.İUstersen son denemelere 20 liraya kayıt ol. 10 tane filen deneme var yapılacak sıralamanı gör dersanenin katılımlarında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf için taktik var mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: menmoli

Fem şubesine gidip niye temiz satın almayı denemiyorsun. fem şubesine git ben mezuna kalıcam de dersaneler olmadığı için kitaba ihtiyacım var de uygun fiyata satabilirmisiniz de müdürle konus şubenin 250 liraya temiz al sıfır.İUstersen son denemelere 20 liraya kayıt ol. 10 tane filen deneme var yapılacak sıralamanı gör dersanenin katılımlarında.

250liram olsa acmam konu zaten
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    sayısal ygs+lys 600 lira piyasa değeri var 250 yi çok görüyorsan bence arama . Kimse ygs+yls ye 50-60 liraya vermez ki kitaplar sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menmoli

sayısal ygs+lys 600 lira piyasa değeri var 250 yi çok görüyorsan bence arama . Kimse ygs+yls ye 50-60 liraya vermez ki kitaplar sıfır.

alakası yok gecen yıl korfez aysetleri tanesi 3 liradan satıyordu fem subesine git iste hatta belese bile alabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok gerekli bir kitap degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceki yılın kitapları olduğu için onlar. Femsetlerler aysetleri ona bakarsan burda bedavaya veriyorlardı. Ama simetri seti 3 yıldan önce güncellemezler. Bedavaya veyadda ucuzdan satmazlar.
  • Ygs-lys eşit ağırlık seti 130a bulmuştum en ucuz simetrinin
  • Nakitin varsa ticarwt yapabiliriz.. Dediğin iş saçma, bir cok kişininde başi agrımış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurThaN01

Nakitin varsa ticarwt yapabiliriz.. Dediğin iş saçma, bir cok kişininde başi agrımış

kimseye kitaplar elime geçmeden para yollamam ben. 150-200 lira bidaha elime geçebilecek bi para değil ve birine kaptırma lüksümde yok .satmak isteyen arkadaşlar
    istediği bir siteye koyup link atabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzotikbitki

Ygs-lys eşit ağırlık seti 130a bulmuştum en ucuz simetrinin

satanalr zaten 120 -130 arası satıyor bazıları da açılmamış pakette 200 e falan satıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.