Şimdi Ara

Bi tür macro programı arıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani tek tuşa bascam sonra PC kendiliğinden tuşlara bascak.. (Misal oyunda bi tuşa başcam 10 tuşluk devasa bi combo yapcak)

Veya F1 e basınca PC olduğu yerde selam yazmak üzere s e l a m harflerine bascak

Böyle bi program var mı?
    Nerden bulabilirim?
    Yoksa, yazılabilir mi?
    (Optional: Nasıl yazılabilir?)

• Baya bi sallanmamış anlaşılan
  • Oyun adı söyle ona göre biliyorsam yorum yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 31 Temmuz 2007; 0:18:49 >
  • oyun adıyla bişey bulamicamı düşündüm ama madem öyle oyun Kwon-Ho.. kolaylıkla yapamadığım bikaç combo var onun için tek tuşla halletmek istiyorum.. bana %99 yapılır gibi geliyo
  • age of empires te bi kere şifreyi yazıp sürekli ctrl+v+enter kombinasyonu yapmak zor geliyo
  • yok be abi zor olay aoe deil derdim.. internette şimdi biraz kurcaladım her taşın altına baktım autohotkey diye bi program buldum şimdi tutorialdeki yazan şeyleri okuyorum çözersem bi script yazıp atarım hem havam olur

ARKADAŞLAR BU PROGRAM DEHŞET HER UZMAN OYUNCU(salla onu) BİLGİSAYAR KULLANICISI İNDİRİP DENEMELİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamingExpert -- 31 Temmuz 2007; 0:33:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GamingExpert

Oyun adıyla bişey bulamicamı düşündüm ama madem öyle oyun Kwon-Ho.. kolaylıkla yapamadığım bikaç combo var onun için tek tuşla halletmek istiyorum.. bana %99 yapılır gibi geliyo

Kwon-Ho derken dövüş oyunundan bahsediyorsan, makro programları var onlarda o oyunda çalışır mı bilmiyorum.en aızndan önereceklerim işine yaramaz.Ultima,cs falan desen komut veya program adı söylerdim.söyleyebilecegim sadece oyunun Kontrollerini karıştırman orada 2 tuşu 1 tuşa alma falan vardır kombo yapmanı kolaylaştırır,olmadı joystick falan al.Klavyeden yapıyorsan kombo çok zor olur helede Çapraz hareketler vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 31 Temmuz 2007; 0:33:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet klavyeden.. ultima için makroman ve razor vs. onları biliyorum şimdi kwon-ho veya HERHANGİ bişey için bi program buldum sağlama benziyo öğrenmem lazım bunu PC'de basılmam inşallah gece gece..
  • constants 
    time_between_next_message=10 //seconds between next message
    end
    compute $time_between_next_message = $time_between_next_message * 10

setactivewindow notepad
    delay 1000
    keys {RETURN}
    while 1=1
    delay 10
    //write a text u want macro to say below
    keys S E L A M
    delay 10
    keys {RETURN}
    delay $time_between_next_message
    end

ben bukadar yazabildim , geliştirmek sana kalmış..
  • hata veriyo error at line 1
  • quote:

hata veriyo error at line 1

neyle açtın çünkü ben denediğimde patır patır çalıştı..

ve notepad a göre ayarladım . notepad i aç ve dene, sonra istediğin exe nin adını yaz exe uzantısı hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeiCeei -- 31 Temmuz 2007; 0:54:39 >
  • biri benimi çağırdı

hocam

google a gir

mouse macro recorder yaz

benim sayemde zaten pit1 sitesi kapatıldı
  • @batuhan15
    saol denicem şimdi programı gelişmeleri bildiririm sana ( çalışırsa süper olur )
  • quote:

@batuhan15
    saol denicem şimdi programı gelişmeleri bildiririm sana ( çalışırsa süper olur )

oke
  • bi problem oldu.. oyun açıkken record yapmıyo ve oyun sayfası programın üzerini kapatıyo.. bi de mouse'u hareket ettirmek istemiyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeiCeei

constants 
    time_between_next_message=10 //seconds between next message
    end
    compute $time_between_next_message = $time_between_next_message * 10

setactivewindow notepad
    delay 1000
    keys {RETURN}
    while 1=1
    delay 10
    //write a text u want macro to say below
    keys S E L A M
    delay 10
    keys {RETURN}
    delay $time_between_next_message
    end

ben bukadar yazabildim , geliştirmek sana kalmış..

neyle aççaz onu yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.