Şimdi Ara

Bi tek kız arkadaşımı arıyorum ÖNERİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün 100 milyonluk fatura gelince, hattımı kapattırmaya karar verdim güldüğüme bakmayın içim kan ağlıyor

pek anlamıyorum bu tarife işlerinden felan ortalama ayda 3-5 saat konuşuyorumdur kız arkadaşımla bi de ayda en fazla 50 mesaj atıyorumdur

nasıl bir hat ve nasıl bir tarife almalıyım

teşekkürler..

• gs mobile 1905 tarıfesıne gec ayda 1905 dk konus ayrıca 5bın msj al ben oyle kullnaıyorum ayda 100 kont yukluyorum konusuruyorum hemde takıma destek
  • 25 yaş altında iseniz vodafone cep özgür.
    ayda 150 kontör yükle.

kız arkadaşınızla her bir arama 2 kontör.ister 1 saat konuşun ister 2 saat.
    her yöne 5dk konuşma 2 kontör.

ister günde 1 sms atın sonra her yöne 100 sms bedava gönderin,isterseniz 39 kontöre her yöne 3000sms alın 1 aylık.

facebook bedava,msn bedava,shoptan alacağınız kart ile 3 aylık 1gb internet bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxygen_man

gs mobile 1905 tarıfesıne gec ayda 1905 dk konus ayrıca 5bın msj al ben oyle kullnaıyorum ayda 100 kont yukluyorum konusuruyorum hemde takıma destek

Aynen arkadaşa katılıyorum. Ayrıca Galatasaraylı değilsen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabronspor taraftar hatları da mevcut. 100 kontör yüklendiğinde kontör düşümü olmadan 1900 küsür dakika geliyor. Ayrıca aylık 39 kontöre 500 heryöne veya 5000 aveaiçi mesajda alabilirsiniz. Toplam maliyet 20TL.
  • ben KARTALCELL'e hattımı taşıdım ve 1903dakika bedava konuşuyom + 250dakika her yöne + 5000sms + ARANKAZAN.

hepsi 100konture halloluyor, kesinlikle şiddetle tavsiye ederim (tek dert AVEA ŞEBEKElerinin zayıf olması)
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

ben KARTALCELL'e hattımı taşıdım ve 1903dakika bedava konuşuyom + 250dakika her yöne + 5000sms + ARANKAZAN.

hepsi 100konture halloluyor, kesinlikle şiddetle tavsiye ederim (tek dert AVEA ŞEBEKElerinin zayıf olması)

teşekkürler tüm cevap yazanlara sanırım en mantıklısı bu görünüyor.. ama ben fenerliyim :S:S:S

Fenercell'de var mı böyle bişey ya göremedim ben...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Barkley

quote:

ben KARTALCELL'e hattımı taşıdım ve 1903dakika bedava konuşuyom + 250dakika her yöne + 5000sms + ARANKAZAN.

teşekkürler tüm cevap yazanlara sanırım en mantıklısı bu görünüyor.. ama ben fenerliyim :S:S:S

fenercell'de de var. 100kontur yukluyon 1907dakika yani 31.5saat bedava görüşüyon, ayrıca karşı tarafta 100yüklerse o da 1907dakika bedava seni arıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 8 Mart 2010; 15:22:41 >

• +250 her yöne var mı fenercell'de de
  • quote:

quote:

sana tavsiyem hattını turkcelle taşı ve hemen ardından Fb AVEAya geç, bu şekilde yaparsan 4ay ayda 250dakika her yöne dakika da kazanırsın

en fazla hatı taşıma işlemin 3+3= 6gün sürer ama 4ay boyunca her ay 250dakika her yöne dakika ile rahat edersin.

ayrıca fenercellileri ararken bu bedava dakikaların eksilmiyor, çünkü onlarla 1907dakika zaten bedava

• quote:

+250 her yöne var mı fenercell'de de

hattı önce turkcelle taşı, sonra turkcell aktif olunca aynı gün FENERCELL'e taşı.

numara taşımadan dolayı her 100yüklemende her yöne 250dakika kazancan, 1907dakika FENERCELLilerle bedava konuşacan, diğer operatörlerden arandığın her 10dakika için 5kontur kazancan, 39konture de avea içi 5000sms veya her yöne 500sms alacaksın.

ayrıca FENERCELLlileri ararken her yöne dakikaların azalmayacak çünkü onlar bedava.

ve bedava dakikaların biterse de, her yöne aramanın dakikası sadece 1kontur

tek yapman gereken hattını önce turkcelle sonra da AVEA FENERCELLE taşımak ve sadece 100kontur yuklemek.

ben bu şekilde yaptım vede artık kontur derdi bile çekmiyorum çünkü 1903dakika bana ve sevgilime de 1903dakika bedava geliyor. toplam 60saat ediyo

ve sadece 100konture

• tarifeleri anlamaktan zorluk çeken biri için bile (yani ben) anlaşılabilir ve detaylı tarifinden ötürü sonsuz teşekkürler kardeş :)))
  • Aylık 5 saat konuşuyorsanız heryöne 150 işinizi görür zaten. Ancak mesaj paketi almadan mesajlaşıyorsanız faturanız kabarık gelir. Bunun yerine 50sms paketini alırsanız işinizi görecektir.
  • quote:

tarifeleri anlamaktan zorluk çeken biri için bile (yani ben) anlaşılabilir ve detaylı tarifinden ötürü sonsuz teşekkürler kardeş :)))

estağfurullah bende en başlarda hiç anlamıyordum ve zorlaya zorlaya anladım ve sorun çekmeyesin diye ayrıntılı anlattım, iyi konuşmalar

• Valla kız olayı olan birisi için kesinlike ve kesinlikle en iyi seçim "Taraftar Hatları" dır...

Her ay 100 yüklersin ve o 100 e dokunmadan konuşursun :) İstersen yarısını mesaj için harcarsın... Hepsi bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/yeniturkcellilereozelkampanyalar/superikilitanismaseti

kesintisiz iletişim bir yıl boyunca

bu arkadaşın dedğini bir yıl kullandım ayda 11 lira fatura ödedim. (mesaj atmak yok)

bu bitince şimdi de taraftar hattına geçtim 20 lira ödüyorum. 39 kontore de mesaj hakkı alıyorum.

bunlar dışında başka bir alternatif düşünme ya turkcell süper ikili tanışma seti (12 lira) ya da taraftar hattı. (100 kontur 20 lira)

• Cep Aile Reisi + Paketi demeye devam ediyorum..

Çok kısa görüşmeler içinde çok uygun
    Sevgiliyle sınırsız görüşme içinde
    Her yöne sms içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Cep Aile Reisi + Paketi demeye devam ediyorum..

Her yöne sms içinde.

Her yöne sms 4 ay geçerli değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Cep Aile Reisi + Paketi demeye devam ediyorum..

Her yöne sms içinde.

katılıyorum.
  • quote:

gs mobile 1905 tarıfesıne gec ayda 1905 dk konus ayrıca 5bın msj al ben oyle kullnaıyorum ayda 100 kont yukluyorum konusuruyorum hemde takıma destek

quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

quote:

Aynen arkadaşa katılıyorum. Ayrıca Galatasaraylı değilsen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabronspor taraftar hatları da mevcut. 100 kontör yüklendiğinde kontör düşümü olmadan 1900 küsür dakika geliyor. Ayrıca aylık 39 kontöre 500 heryöne veya 5000 aveaiçi mesajda alabilirsiniz. Toplam maliyet 20TL.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Valla kız olayı olan birisi için kesinlike ve kesinlikle en iyi seçim "Taraftar Hatları" dır...

Her ay 100 yüklersin ve o 100 e dokunmadan konuşursun :) İstersen yarısını mesaj için harcarsın... Hepsi bu :)

Sanırım sizin sorunuzun cevabı belli:Taraftar hatları.Ben daha iyisini de göremiyorum.

Sadece kız arkadaşımla konuşuyorum diyorsanız fazla kafa yormayın,taraftar hatları bu konuda en iyisi.

Taraftar hatları demişken hattın hepsi değil,sadece bir tane tarifesi buna uygun.

Ben Galatasaraylıyım GSMobile kullanıyorum,siz fenerliyseniz,fenercell yönüne 1907 dakika veren tarifeyi seçeceksiniz.

Kontör masrafınız ayda 100 kontör yani 20 TL.Mesaj paketi de uygun fiyata alabilirsiniz yanına.

Vodafone cep aile olayı biraz daha masrafı arttırır ama onda bazı detaylar var başını ağrıtır.Ayda 30 TL civarı masrafı göze alıyorsan vodafone cep aile

de sana uyabilir.Bence vodafone cep aile yi iyi araştır,belki senin işini daha çok görür,çünkü vodafone cep aile de kız arkadaşını sınırsız ararsınız.

Masraf da yaklaşık 10 tl artarak 30 TL ye varabilir belki de geçebilir.Taraftar hattında ise ne harcıyacağın hemen hemen belli,ama konuşma süresi

sınırlı,sadece 1907 dakika,aştığında tarife ücreti işler.Zaten avealıysan,geç vodafone ye,orda hattın açılınca avea fenercell 1907 tarifesine geçiş

başvurusu yap,fenercell 1907 tarifesi açılınca her yöne 250 şer dakika toplamda 1000 dakika kazan.Yani hattın kontörlü olacaksa.

Geçiş yapınca 100 kontör yüklemeden önce kayit yazıp 5660 a göndererek kayıt olmayı unutma kampanyaya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.