Şimdi Ara

bi sorun olmalı oyunu oynuyamıyoruum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben oyunu açmasına açıyorum ve bi haritaya girdiğimde de ping sürekli 9999 oluyo
    gunz ın forumlarına baktım bikaç bişi demiş yaptım ama yine aynı
    bana yol gösterecek olan varmı
    (şunlar dışında:
    optionaki en alt yerdeki 7700-7800 yeri 4700-4800 yaptım , güvenliği kapadım)

lütfen yardım ediinn oyunu oynuyamıyoomm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guenwar -- 22 Haziran 2006; 18:36:41 >

• arkadaşım sorunun sanırım baglantından 512 kullanıyorsan yada internetten oynuyorsan oluyorrbi de tavsiyem 7 kişiden fazla olan serverlarda oynama 8 kişi ideal fazlası lag yapar netinm kaldırmas baglantın ne olursa olsun cakışıyor baglantılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: revoler

arkadaşım sorunun sanırım baglantından 512 kullanıyorsan yada internetten oynuyorsan oluyorrbi de tavsiyem 7 kişiden fazla olan serverlarda oynama 8 kişi ideal fazlası lag yapar netinm kaldırmas baglantın ne olursa olsun cakışıyor baglantılar

4 kişide de açılmıyo
  • ping in 9999 olması mı seni rahatsız ediyo eyer öyleyse niye takıyon ki kafana boşver o 999 olsa da ne deyişecek hiç bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul_Master -- 22 Haziran 2006; 19:59:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Master

ping in 9999 olması mı seni rahatsız ediyo eyer öyleyse niye takıyon ki kafana boşver o 999 olsa da ne deyişecek hiç bişey

tabi sadece ben karşıdan bağlantı yok karşıdakileri de ben bağlantı yok diye görüyorum şu anda ex=0
    yani hiç bi sorun yok ben gevezelik yapiom
  • gevezelik iyi iş deildir bunu sana büyüklerin hiç söylemedi mi

• arkadaşım ustlerde demişsinki 4 kişide acılmıyor senin baglantın kac 56k modemmi yoksaa takılılyorum takma kafana sanırım en internetten oynuyorsun evden oynasan ole olmass yuada evden oynuyorusun oyun surumun boktan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannibal.Lecter -- 15 Eylül 2009; 22:39:12 >
  • hata war hata sen bu oyuna geçwww.gunzonline.co.in bu India gunz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.