Şimdi Ara

Bi size danışıyım dedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi benim ygs 1 istediğim gibi gelmedi 70 binlerde rahat olabilecekken bi aksilik oldu 95 bin oldum. Ygs 5-6 da 100 bin (mezunum)
    İstediğim mühendislikler 40 bin civarı ve gerçekten oraya ulaşmam zor.
    Şeytan diyo ki edebiyatla coğrafya kas biraz çek tm 1 ini 80 küsüre git ege işletmeye.
    Zaten hep edebiyatta başarılıydım lisede(son sene hariç) kolay geliyodu keza matematik de sevmemden dolayı iyi. Fiziğim şu an yerlerde zaten.
    Sizce ne yapıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purpleswag -- 12 Nisan 2014; 19:12:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu saatten sonra yapabilecegine inaniyosan

• O kadar ayrıntılı çalışmama gerek var mı ki ? Yani tm ler yanlış anlamasın kolay iş değil ama 80 binden bahsediyorum

• isletme okuyup ne yapcan.Sen yoluna devam et

• İyi olmaz mı ? Erasmus imkanı çok iyi orda tecrübe falan , ingilizce + başka bi dil (mesela rusça ya da almanca ) , belki master .. İş bulabilirim gibi sence ? Pek fikrim yok açıkçası

• isletme cok var.bi de 80.000 den isletme okuma daha iyi.makina iyidir.zaman var fizigi halledebilirsin.dil ogrenmek istersen bir yaz tatilini kullanarakda yaparsin.bende makina veya elektrik-elektronik istiyorum mesela.oyle sey yapma git otur ders calis hade by

• Up up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.