küçük balıktık küçük balıkları yiye yiye büyüyorduk sonra büyük balıkları da yiyorduk deep frenzy miydi öyle bişeydi bilgisayar oyunuydu
quote:Orijinalden alıntı: Einstein Spore'u oyna. Kabile kurunca bırak tabi. Kabileden sonra oyun çok bozuyor. enteresan bir şeye benziyor içeriği nedir ?
quote:Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal quote:Orijinalden alıntı: Einstein Spore'u oyna. Kabile kurunca bırak tabi. Kabileden sonra oyun çok bozuyor. enteresan bir şeye benziyor içeriği nedir ? Plankton gibi bir şey olarak başlıyorsun sonra evrim falan derken karaya çıkıyorsun sonra karada evrim falan öyle işte.
quote:Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal quote:Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte feeding frenzy Of işte bu ya helal olsun çok sağol ne demek canım. öptüm kib
quote:Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte quote:Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal quote:Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte feeding frenzy Of işte bu ya helal olsun çok sağol ne demek canım. öptüm kib Bende seni öpebilir miyim
quote:Orijinalden alıntı: gereksiz34 quote:Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte quote:Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal quote:Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte feeding frenzy Of işte bu ya helal olsun çok sağol ne demek canım. öptüm kib Bende seni öpebilir miyim kapattım gözlerimi öpebilirsin
quote:Orijinalden alıntı: Einstein quote:Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal quote:Orijinalden alıntı: Einstein Spore'u oyna. Kabile kurunca bırak tabi. Kabileden sonra oyun çok bozuyor. enteresan bir şeye benziyor içeriği nedir ? Plankton gibi bir şey olarak başlıyorsun sonra evrim falan derken karaya çıkıyorsun sonra karada evrim falan öyle işte. Oyun güzele benziyor önceden duymuştum da dandik bir şey zannediyordum videolara baktım da indirmeye çoktan başlamışım bile