Şimdi Ara

Bi öneri sunun arkadaşlar :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar senenin başında pdr diye başladık ve artık hedef kalmadı diyebilirim.

sebeplerine gelince ygs5 324.267 gibi bir puan geldi sıralamam 150k larda ve ben sınıf öğretmenliğine yeter diye düşünüyordum ki taki bu sabah geçen sene sınıf öğretmenligi 40-50k arası alıyormuş bunu görene kadar her şey bitti gibi bi şey oldum bugün.

final dersanesine gidiyorum ve denemelerinde genelde mat 30-40 geo 5-15 arası netler yapıyorum edebiyattan 40-50 cografya 20 nin altına düşmedim.başka hiç bir deneme yapmadım. durumum bu açıkcası sizce ne yapabilirim bu lys de ? sınıf öğretmenliğinden daha düşük ve meslek sahibi olabilecegim bir yer var mı ?

birileri mutlaka seneye tekrar gir diyecektir ama ailem yüzünden malesef ya bu sene bir yere giricem yada bir yerde işe başlayacagım büyük ihtimalle.

not:pek iyi yazamadım ama umarım anlaşılır olmuşumdur ve okuduysanız mutlaka bir öneride bulunun.. Teşekkürler.

• Hocam önündeki çoğu insanın mfci olduğunu düşünürsen umudunu kaybetme derim sana. Bende önündekilerden biriyim mfci olmama rağmen ygs5im 447. Edebiyat coğrafyan oldukça iyi bence. Geometrin biraz kötüymüş ama ona bu saatten sonra yapacağın birşey yok. Elindeki silahları iyi kullan. İyi bir sonuç alırsın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __charles__

Hocam önündeki çoğu insanın mfci olduğunu düşünürsen umudunu kaybetme derim sana. Bende önündekilerden biriyim mfci olmama rağmen ygs5im 447. Edebiyat coğrafyan oldukça iyi bence. Geometrin biraz kötüymüş ama ona bu saatten sonra yapacağın birşey yok. Elindeki silahları iyi kullan. İyi bir sonuç alırsın bence.

cevabın için teşekkür ederim. ama bilmiyorum 40 50k lara kadar çıkabilir miyim bu netlerle ?
  • sınıf öğretmenliğine girersin hiç merak etme. önünde tm'nin 2 katı sayısalcı var zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: artı bir

sınıf öğretmenliğine girersin hiç merak etme. önünde tm'nin 2 katı sayısalcı var zaten...

uff valla hiç bilmiyorum hocam ama biraz olsun ferahlattınız diyebilirim ancak yinede pek umudum yok gibi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: artı bir

sınıf öğretmenliğine girersin hiç merak etme. önünde tm'nin 2 katı sayısalcı var zaten...

uff valla hiç bilmiyorum hocam ama biraz olsun ferahlattınız diyebilirim ancak yinede pek umudum yok gibi :(
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umudunu yitirme inşallah başarırsın.Aradan MF öğrencileri çekilince sıralaman bayağı ileriye gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.