elinde lycoan +7 den asagı silah warsa diger itemleri salla
O zamna Lycoan Lobo unutayım
Mage earing Aldım 45 içinde Lighting Erenion +7 iyimi sizce?
Elemental Necklacke İyi midir Alıcamda?
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf_1992
eğer paran varsa... +9 wood +8 hp set zaten bunlar olmassa olmas dual flame ring +2 (paran varsa :D) dual mage earring+2---+3 falan işte elemental pendant +1 +2 +3 vs...glass belt skeleton belt vs... bunlar seni idare eder
+1 +2 +3 vs omg boş beleş item değil bu ep
Full HP ol tek şansın bu eğer para bolsa al bi lycoan staff yoksa görev itemerini giy .
quote:
Orjinalden alıntı: adelite
lycoan nın pendantını deil staff ını al tabi paran yeterse..
herkes sana derki herseyin hp olsun fln fln.. hayır!!
paper mage dedigin oyle bi koyarki adama o zaman dersin mage buymus diye
bunun icin herseyin MP olacak ustundekiler altındakiler.. ve kesinlikle wızard +9 bulacaksın gb mb ne bulduysan bulacaksın.. takılar +10 mp takılar oalcak.. cz veya pk için gorev itemlerin ve kesınlikle DD TALIA yanında olacak.. çakal olacaksın mage aleminde.. yoksa yasatmazlar bi spike bi zr isini bitirir onun için mp ve hp set aynı anda yanında olacak... damage testleri yapacaksın emc de...
abyss deki scorpionlar arkadasın olacak.. ts alıp mp giyip onlardan sweeping pot çıkaracaksın yüzde 30 mp power artırmak için... bunları yaptıında artık... +9 set in peşinden koşmaya başlıcaksın.... lvl 70 olduunda MP meteor attıında lunarda buraya ss koyacaksın 10 15 kişi aldım diye..
bende gaza geldim ama charım yok
+1 elemental necklake Aldım Sizce iyimi Yaptım 21 gb + +7 chitin rogue iki tane
Level 1 38 can takıları taktığımda uniqueleri 215 oluo
quote:
Orjinalden alıntı: RememberTheName
+1 elemental necklake Aldım Sizce iyimi Yaptım 21 gb + +7 chitin rogue iki tane
iyi ötesi yapmışısın çok ucuza gelmiş bide +1 haa way anasını
sakın bu arkadaşın gazına gelipte kıyafetlerine mp basayım deme magenin herşeyi hp bonus olur istersen bunun dedi gibi charla cık cz ye de r-spikeye gitmessen adam deilim sen hp bas kıyafetlerine falan takılarınında hp bonuslu olmasına dikkat et
quote:
Orjinalden alıntı: adelite
lycoan nın pendantını deil staff ını al tabi paran yeterse..
herkes sana derki herseyin hp olsun fln fln.. hayır!!
paper mage dedigin oyle bi koyarki adama o zaman dersin mage buymus diye
bunun icin herseyin MP olacak ustundekiler altındakiler.. ve kesinlikle wızard +9 bulacaksın gb mb ne bulduysan bulacaksın.. takılar +10 mp takılar oalcak.. cz veya pk için gorev itemlerin ve kesınlikle DD TALIA yanında olacak.. çakal olacaksın mage aleminde.. yoksa yasatmazlar bi spike bi zr isini bitirir onun için mp ve hp set aynı anda yanında olacak... damage testleri yapacaksın emc de...
abyss deki scorpionlar arkadasın olacak.. ts alıp mp giyip onlardan sweeping pot çıkaracaksın yüzde 30 mp power artırmak için... bunları yaptıında artık... +9 set in peşinden koşmaya başlıcaksın.... lvl 70 olduunda MP meteor attıında lunarda buraya ss koyacaksın 10 15 kişi aldım diye..
paper ise mp olamlı bide +7 paper set düz al eline woord +8 ibak sen o zman damageye
quote:
Orjinalden alıntı: _Pet_Mage_
dual flame ring mage earrıng +1 full +8 hp set +9 wood staff
+1 ama o itemleri alabilecek kapatisesi varmı parada lazım
İtemlerim sunlar üstüm Full +8 hp basılı tkaılarım belt küpe +9 magic dier küpe MAgic Earing Elemental necklace +1 +9 wood Bide ilerde kullanırım die +7 lighting erenion aldım 21 gb ye
sen benm dediimi yap bosver MP basma diyenleri yanında iki set olacak hem mp hp... onlar full MP magelerden korktukları için basma sakın biteriz diyolar..
Herşeyin hp olmalı.
quote:
Orjinalden alıntı: el_morad
Health takılar veya karma (hp-magic power)olmalı
+7/12 hp papert set +8 hp takılar +8-+9 wizard veya +9 woof staff
Bu normal bütçeli bir magein ki,
İyi bütçen varsa +8-+9/ hp bonuslu paper set +9 hp takı set veya green dragon necklace/Elemental pendant-mage earning-crystal ring/flame ring-glass belt/skeleton belt/crystal belt +9 wizard veya wood
Ark aynen açıklamış...
donuna kadar hp
bence paper mage int mage olmalıdır paper mage kadar saçma birşey yok
bir mage asla paper olmamalı hele hele fire drake gibi bi patch de..