Şimdi Ara

Bi kıza en yakın olduğunuz anınızı anlatın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç kız arkadaşı olmayan arkadaşlar bi kızla en yakın olduğunuz an nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Et ete değdiğinde tam manada yakınlaşmıştık

• Lisede kantin sırasındayız ilk tenefüs olduğundan izdiham var içeride. Tostunu alanlar insanların arasından geçerek çıkışa ulaşmaya çalışıyor. Tam yanımdan biri geçti haliyle arkasında ufak bir koridor bıraktı bende burayı kullanarak ön saflara doğru ilerledim. Satıcı ile aramda 2 kişilik mesafe kalmıştı. Önümde de güzel bir kız vardı. Daha ona sıra gelmediği için rahatsız etmemek suretiyle yaklaşabildiğim kadar yaklaştım. Onun önünde ki de arkadaşı olsa gerek 2 kişilik almış dönüp buna verdi tostu. Bu da aldığı gibi hızlıca arkasına döndü ve ufak bir temas yaşadık. Ne dedi biliyor musunuz? "Ay pardon" dedi gerçekten söyledi bunu. Sonra da insanların arasından yılan misali kıvrılarak kayboldu. O heyecanla elimdeki 10 lirayı da düşürmüşüm kalabalığın içinde bulamadım aç kaldım birde.
  • Lise zamanlarimda arkada erkeklerle cok knjsuyorum diye ogretmen beni on siralarda bir kizla ayni siraya oturtmustu.

• Anaokulunda ele ele tutuşup oyun oynuyorduk o ara yanımda bir kız vardı ilk ve son kez orda bir kızın elini tutmuştum.
  • +Merhaba

- Merhaba

+Nasılsın?

-İyiyim sen?

+Ben de iyiyim

-Kendine iyi bak

+Sende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski sevgilimle sınıfta yalnız oturuyorduk. Boynundan birkaç kere. Sonra yanağından öptüm. Sonra öpüşmüştük işte. İkimizin de ilkiydi ve çok güzeldi. Çok saftı. Ah ah

Ulan gece gece ağlıyorum mutlu musun konu sahibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 5 Eylül 2017; 1:56:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha bugün aldattığım kızla buluştum ve öpüştük, kızın bir de sevgilisi var XDDDDD
  • Cinsel münasebette bulundum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Sky

Cinsel münasebette bulundum

Ayıp değil mi kardeşim elalemin karısına kızına niye dokunuyosun aynısını bacına yapsalar

• 20 yasındayım.hıc sevgılım olmadı.bir kıza yakın oldugumda 17 yasındaydım.arkadan boynuma sarılırdı elimi zorla tutmak ısterdi.bana öyle güzel bakardı ki hayran hayran ben tabi asosyal mal oldugum için kızın bu sinyallerini algılayamadım.oda zaten mal mı bu diye uzaklasmıstı benden

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.