Şimdi Ara

Bi Kız Var Aşığım;Biriyle Çıkıorum Ama Sevemiorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Başka Yolu Yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0mega

Öle Yapıcam Ztn..
    Başka Yolu Yok

daha sonra bi müddet ciddetli bi platonşk aşk yaşarsın ama anlattığın kadar kötü olduysa aranız
    geçer gider. eğer co kyakın ark olup cok sıkı fıkı olsanız o platonik aşk adamı öldürür zaten.(kendimden biliyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 25 Haziran 2006; 11:01:36 >
  • Yok Arkadaş Kalmam Ztn.
    Arkadaş Kalmak İstesem Aşık Olduğum Kızla Sürdürürdüm Arkaşlığımı.
    Şuanda Onunla Kanlı Bıcaklıyız
  • Ayrıldım Şimdi.Konuştum.Bitti Dedim.Kapattım
  • sen bu sevdayı unut
  • quote:

Ayrıldım Şimdi.Konuştum.Bitti Dedim.Kapattım

bi ara git bide yüz yüze onu kırmıcak bişeyde anlat istersen telefondan daha iyidir.
  • Yok Yüzyüze Konuşmaya Gerek Kalmadı.Saçmaladı Gene Telefonda.Ztn Ben Hala Başkasını Seviorum Fln Dedi.Salla Gitsin Yaa
  • quote:

Bunu Bende Çok İsterim Ama Bu Saatten Sora Ne Ben Giderim Nede O Gelir.Kanlı Bıcaklı Olduk Nerdeyse

iç kafayı bul al eline kipritle benzini dayan kapısına ne kanı ne bıçağı özür diliyorum affetmezsen yakarım de en azından şansını dene

• quote:

Eft Arkadaşlar.Eski Kız Arkadaşıma Hala Köpek Gibi A$ığım.
    Ayrıldık.İlk O Biriyle Çıktı.Bende Biriyle Çıkmaya Başladım.Ama Bi Türlü Sevemiorum Şuanki Kız Arkadaşımı.Mutlu Olamıorum.Eski Kız Arkadaşımla Yaptıklarım Onunla Yapamıor Mutlu Olamıorum.
    Ne Yapıcam Ben!! Nedir Benim Günahım

BAK KARDES SENIN YAPACAGIN TEK SEY SIMDIKI KONUSTUGUN KIZDAN BIR AN ONCE AYRILMAN TAKI KAFANDAKI KIZI BITIRENE KADAR CUNKU SIMDIKI KIZA HAKSIZLIK EDIYORSUN KENDINI ONUN YERINE KOY BIR DUSUN O BIR BASKASINI SEVERKEN SENLE VAKIT GECIRSE NASIL OLURDU EN AZINDAN ONA DURUST OL VE ONU BIRAK BENCE YADA KAFANDAKINI BITIR EN KOTU SEY KARARSZ KALMAKTIR BIR SEYE KARAR VERMELISIN.

• Ben Gzl Sözle Söledim Ama Bana Dediği Cvp Benim Yolum Senin Yolundan Çok Farklı.Ben Ztn Kafamda Bitirmiştim.Başkasını Seviorum Hala Dedi.Ne Dememi Beklersin Buna Karşı
  • arkadasım iyide sevmiyosan suanda çıktığın kıza yazık.bence onu bırak boşa ümitlenmesin kızın duygularıyla oynama ama ...... o kızada yazık ıkınızde harap olursunuz böle
  • omega
    ben seni gayet iyi anlıyorum bende aynı derdi çekiyorum iz bırakanlar asla unutulmuyor ne olursa olsun
    bende senin gibi sevdiğim kızı unutamadım ve 4 ay sonra yine bir şans istedim gelen cevap gayet açık ve netti "biten bitmiştir geleceğe bakmalısın"
    şimdi sana nacizane tavsiyem
    sevdiğin kıza herşeyi en ufak hile katmadan anlat eğer o seni unutmadıysa tekrar sana koşa koşa gelecektir çünkü dedimya iz bırakılanlar unutulmuyor
    yok benim aldığın gibi bi cevap alırsan emin ol ki çok koyacak çok üzüleceksin kahredeceksin ama sonra bu halinden daha iyi olduğunu anlayacaksın çünkü sen yapacağını yapmış olacaksın
    KEŞKELERLE HİÇ Bİ ŞEY ÇÖZÜLMÜYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemir_

omega
    ben seni gayet iyi anlıyorum bende aynı derdi çekiyorum iz bırakanlar asla unutulmuyor ne olursa olsun
    bende senin gibi sevdiğim kızı unutamadım ve 4 ay sonra yine bir şans istedim gelen cevap gayet açık ve netti "biten bitmiştir geleceğe bakmalısın"
    şimdi sana nacizane tavsiyem
    sevdiğin kıza herşeyi en ufak hile katmadan anlat eğer o seni unutmadıysa tekrar sana koşa koşa gelecektir çünkü dedimya iz bırakılanlar unutulmuyor
    yok benim aldığın gibi bi cevap alırsan emin ol ki çok koyacak çok üzüleceksin kahredeceksin ama sonra bu halinden daha iyi olduğunu anlayacaksın çünkü sen yapacağını yapmış olacaksın
    KEŞKELERLE HİÇ Bİ ŞEY ÇÖZÜLMÜYOR

çok güzin abla gördüm kendimi

• ii cevap! bide senin gibi net cevap alamyınca sürünmeye devam ediyosun peşinden
  • senin eskisi yalan olur ondan umut yok, illa bi kızı unutmak için başka bir kız gerekmiyor, başka şeylerle oyalan kafanı başka şeylere falan ver, başlarda olmz unutamam yapamıorm falan dersin ama sonra eli mahkum bşiler azalmaya başlar, sen o kıza gittikçe daha da ulaşılmaz bi hal alcak, biten bitmiştir bu saatten sonra da eski olmaz, yenilere bak tatile falan git ne biliim uzaklaş ordan
  • quote:

Ya Nasıl Bu Aşkı Yeniçem.Ztn Yenmek İstemiorum.Kaldı İçimde.Çıkmasında Ztn..

Katlanacaksın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.