Kızın sözlüsü var ama ben bunu öğrendiğimde biraz geç olmuştu...Benim suçum da yok Kız sözlüsü var gibi davranmıyordu bana maalesef.... Fakat sözlüsü olduğunu öğrendikten sonra kızı hep tersliyorum,aşağılıyorum.Doğal olarak kızı da ağlatacak düzeye getiriyorum. Mesela bugün çok sıkıcı hayatın var,çekilir gibi değilmiş dedim kızın moral sıfırın altına indi...Ama onu o şekilde görmek beni mutlu etmiyor. Niye böyle yapıyorum onu da çözemedim,nasıl hareket edeceğimi de inanın bilmiyorum artık.
Uzak dur kardeş hem sen hemde o üzülür. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyide hemcinsine yapma.
quote:
Orijinalden alıntı: devito
Uzak dur kardeş hem sen hemde o üzülür. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyide hemcinsine yapma.
katılıyorum arkadaşın söylediklerine. görmek istemiyorsan muhabbet etmek zorunda değilsin arkadaşım yani amaç ne
Haklısınız dostlar,ama aynı yerde çalışıyoruz haftanın 5 günü beraberiz.Herhalde benden uzaklaşması için tersliyorum ama tepki göstermiyor bana...Başkası yapsa ağzına ne gelirse söyleyecek bi kız ama ben yapınca susuyor ve yüzü sitem dolu bir şekil alıyor.Sözlenmiş bir kıza da kalkıp benden uzak dur demek yemiyo açıkçası aynı yerde çalıştığımız için reklam olma durumu var çünkü...
iltifat almaktan hoşlanıyor demek sözlüde olsa pas geç muamma bir durum